Nnywellness.com

Hvordan laste ned musikk til en MP3-klipp Sonic


Hvordan laste ned musikk til en MP3-klipp Sonic

Clip Sonic MP3-spilleren er en transportabel media spilleren som lar deg overføre musikk fra en PC eller Macintosh datamaskin, og inkluderer støtte for Waveform lyd fil Format (WAV) og Windows Media Audio (WMA) filer. På grunn av enhetens plug-and-play-funksjonen trenger du ikke programvare for å legge musikk til en klipp Sonic. Enheten inneholder en musikk-mappen for å lagre sanger lastes ned fra datamaskinen. For å forhindre datatap Følg datamaskinen riktig enheten frakobling prosessen når du er ferdig med å legge musikk til Clip Sonic.

Instruksjoner

PC

• Koble klipp Sonic mediespillerens USB-kabelen til kontakten porten på enheten, og koble den andre enden av kabelen til datamaskinens USB-port.

• Dobbeltklikk på "Min datamaskin" ikonet på skrivebordet, og dobbeltklikk ikonet "Flyttbar Disk" i vinduet min datamaskin.

• Dobbeltklikk mappen "Musikk" og åpne et nytt vindu ved å dobbeltklikke på "Min datamaskin" ikonet på skrivebordet. Finn datamaskinens "Musikk"-mappen og dra sanger til mappen "Musikk" i vinduet flyttbar Disk. Hold nede "Shift"-tasten på PC-tastatur, og klikk flere sanger, etterfulgt av å dra de merkede sporene til mappen "Musikk" å overføre mer enn én sang om gangen.

• Høyreklikk et tomt område i mappen "Musikk" i vinduet flyttbar Disk, og velg "Ny" og "Mappe" fra lokalmenyen. Navngi den nye mappen etter artist eller albumnavn, og dra riktig spor for mappen for å opprette undermapper på klippet Sonic MP3-spilleren.

• Dobbeltklikk på "Min datamaskin" ikonet på skrivebordet, og høyreklikk ikonet "Flyttbar Disk". Klikk "Kaste ut" fra snarveien eller lokalmenyen å trygt fjerne enheten fra datamaskinen. Koble USB-kabelen fra bunnen av MP3-spilleren.

Macintosh

• Koble klipp Sonic USB-kabelen til USB-porten på enheten, og sett den andre enden av kabelen inn i USB-porten på Macintosh-maskinen.

• Dobbeltklikk USB kjøre ikon på skrivebordet, og dobbeltklikk mappen "Musikk" i det nye vinduet.

• Klikk ikonet "Finder", ligger helt til venstre på skjermens dock, Klikk mappen "Musikk" i Kilde-panelet i Finder.

• Dra og slipp sangene fra musikk-mappen til USB-stasjons Music-mappen. Holde "Shift" tasten mens du klikker en sang for å merke flere sanger samtidig og dra-og-slipp sangene til USB-stasjons Music-mappen.

• Klikk og dra USB kjøre ikon på skrivebordet til Papirkurv-ikonet på skjermens dock, og slipp den over papirkurvikonet koble MP3-spilleren fra Mac.