Nnywellness.com

Hvordan fjerne støtfangeren på en Chevy


Hvordan fjerne støtfangeren på en Chevy

Chevrolet produserer mange forskjellige modeller av biler, lastebiler, SUV og varebiler, og hver siste en av dem har en front støtfanger. Prosessen for å fjerne Chevy støtfangere skiller mellom modeller, men hver prosess er en variant av samme fremgangsmåte. For mange Chevy SUVer krever fjerne i støtfangeren foran fjerning av foran frontlyktene og grillen. Følgende fremgangsmåte gjelder for fjerning i støtfangeren foran på en 2002 2008 Chevrolet TrailBlazer. Banebrytende er en av de mer involvert støtfanger hårfjerning prosedyrene for en Chevrolet bil.

Instruksjoner

• Park på jevnt underlag. Slå av din Chevy motor og åpne panseret. Fjern den banebrytende grille ved å ta ut alle elleve klippene holde grillen på plass og fjerne frontlyktene ved å heve de to beholde bolter og trekke frontlyktene ut av bilen.

• Fjerne syv snapin knappene på støtfangeren. Hvis du kan lirke dem, kan du bruke et par tenger for å løfte dem ut. Fjerne tre snapin knappene under støtfangeren også.

• Fjern splash vaktene i fører og passasjer sidene ved å fjerne de åtte skruene som holder dem på plass. Dette må fjernes til boltene holder støtfangeren på plass.

• Fjern de fire skruene på støtfangeren og syv bolter under støtfangeren. Vær forsiktig når du fjerner sist par muttere støtfangeren vil begynne å løsne og kan falle av kjøretøyet og skadet. Sikre støtfanger med en arm eller verve en hjelper mens du fjerner de siste par muttere.

• Fjern forsiktig støtfangeren fra kjøretøyet.

Tips og advarsler

  • Alle Chevrolet biler har en prosess som ligner på dette. Det eneste er vanligvis av skruene fast som må fjernes.