Nnywellness.com

Hvordan å reparere RCA-kabler


Butikk for lyd- og forsyninger og du raskt finne tilkoblingskabler kjøpt på veiledende priser kan være svært dyrt. RCA-kabler er en vanlig kabeltype brukes i hjem hørlig og video systemer. Du kan spare penger og forlenge levetiden til RCA kabler ved å ta en stund å gjøre din egen reparasjoner. Å utføre oppgaven ikke krever mye tekniske ferdigheter, bare litt erfaring med bruk av en wire stripper og lodding pistol.

Instruksjoner

• Se på kabelen og se hvilken type du har. RCA-kabler kommer med støpt plast kontakter eller metall kontakter. Hvis du har metall kontakter, gå til trinn 3.

• Kjøpe metall RCA-kontakter på en elektronikk eller radio forsyning butikken. Nye koblinger er vanligvis selges i par, så selv om bare én kontakt er dårlig, kan du erstatte både på grunn av fysiske utseende. Også vurdere den andre støpte kontakten kan være utsatt for svikt, så erstatte begge ender unngår å måtte løser problemer med gjenværende koblingen senere.

• Undersøke metall koblingen. En RCA-kabel består av et metall tips omgitt av et erme. Delen ermet skrur for å avdekke punktet der kabel ledninger bør soldered på plass i kontakten. Ytre ledningen av kabelen kobles vanligvis til ermet; indre ledningen kobles til spissen. Hvis du reparerer en kabel som allerede har en metall kontakt, kan du se et brudd i en av disse tilkoblingene. Hvis pause er mindre enn 1/8 tomme, kan du reparere pause ved bare å bruke mer loddetinn å fylle gapet. Hvis pause er større eller har plast koblinger, Fortsett med trinnene nedenfor.

• Bruk din wire kutter å kutte kabelen like under koblingen og fjerne den gamle koblingen.

• Kontroller kabelen nå som du har utsatt ledningen ved å fjerne koblingen. De fleste lydkabel har en plast ytre isolasjon som dekker det første laget av flettet wire. Dette flettet bandet wire omgir en indre wire og deles av plast isolasjon.

• Stripe ca 3/4 tommers av ytre isolering av kabelen ved din wire strippere, etterfulgt av 1/2 tommers av indre kjerne isolasjon. Ta vare ikke for å skade ledningen når du fjerne isolasjon.

• Kontroller at første tråden kabelen gjennom kontakt ermet ved å sette inn kabelende inn i hullet nederst på ermet. Hvis du glemmer dette trinnet, vil du ikke kunne knytte ermet når du har loddet kontakt slutten på plass.

• Forberede kabelende som skal loddes på plass av nøye setter inn indre ledningen inn små hull for tips tilkoblingen og ytre ledningen gjennom det lille hullet for ermet tilkoblingen. Bruk loddetråd for disse meningene med loddetinn pistolen. Skru ermet på plass når du er ferdig.