Nnywellness.com

Hvordan skrive en motorsykkel Bill for salg


Når du kjøper en motorsykkel, må du skaffe et riktig bill of salg. Skriver en bill of salg bare tar noen minutter og gir utallige fordeler. Registrere bilen eller titulere det hvis det ikke finnes noen tittel, hviler på har en ren regning for salg. Videre til registrering motorsykkelen med tilstanden Institutt for motorkjøretøyer, fungerer bill of salg som både tittelen og registrering. Viktigst, beviser bill of salg en lovlig overføring av eierskap. Det er ingen offisiell form for en regningen for salg. Du kan skrive det på noe papir du har liggende rundt.

Instruksjoner

• Skriv ned fullt navn og adresse for selger og kjøper. Kontroller at leilighet tall og postnummer. Postboksadresser er ikke foretrukket. Flere selgeren eller kjøperen inkluderer første selger oppført alle andre parter for alle lovlige formål. Til slutt, sørg for å merke at eieren kan lovlig selge motorsykkelen.

• Gjør oppmerksom på hvilket parti overfører eierskap av motorsykkelen. Merk betaling prisen på regningen av salget i hensikten å selge. Kort Merk at full betaling er gjort eller hva etterfølgende innbetalingene er nødvendig.

• Oppgi hva motorsykkel blir solgt. Inkluder merke, modell, år, VIN, motornummer, kilometerteller lesing og annen informasjon som identifiserer spesielt at motorsykkel.

• Noter garantier. Det er sjelden at personlige biler har garantier. Hvis dette er tilfelle, må du tydelig at det er ingen garanti. Merk hvorvidt motorsykkelen hadde sett på en mekaniker og feil motorsykkelen kan ha.

• Registrer og dato regningen for salg. Kontroller at både partene signere og datere nederst. Ikke glem å angi igjen som er selger og hvem som er kjøperen.

Tips og advarsler

  • Hvis mulig, har et vitne signere og datere også, men dette er ikke nødvendig.
  • Lovene varierer litt fra stat til stat. Husk å sjekke din lokale statlige lover slik at ingen nødvendig informasjon er utelatt.