Nnywellness.com

Hvordan komme foran rotoren av en 1992 Camry


1992 Toyota Camry er utstyrt med forhjul anti-Lock skivebremser. Brems samlingen består av bremseklosser og rotorer som fungerer sammen å bremse og stoppe Camry ved bremsing. Toyota anbefaler vanlige inspeksjon av bremsene. Erstatte skadede rotorer så snart de oppdages. Du kan velge å ha foran rotoren fjernet av en profesjonell brems mekaniker, eller du kan gjøre det selv å spare tid og kostnadene av arbeidskraft.

Instruksjoner

• Løsne det lug vanskelige problemer på forhjul med lug skiftenøkkelen. Løft foran Camry med løfte jack og stedet jack står under akslene for støtte. Lavere Toyota på tribunene.

• Fjerne det lug vanskelige problemer og trekke forhjulet og lei av.

• Slå brems samlingen mot den andre siden av Camry å nå baksiden av låsen åpner og lukker. Rett foran hjulet, gå brems rotoren til venstre hånd til caliper lysbildet pinnene. Fjerne to caliper lysbildet pinnene/bolter med en 10 mm skiftenøkkel.

• Løft caliper fra brems rotoren og hvile det over styringen knoke over samlingen brems.

• Grab rotoren på hver side av platen med begge hender og trekk den rett fra hjulnavet. Spray smøremiddel på området bak rotoren å løsne bånd brems fett og rust som kan gjøre rotoren fjerning vanskelig. Trykk den midtre del av platen med en død-blow hammer fjerne gjenstridige plate rotorer.