Nnywellness.com

Kamera Zoom objektiv informasjon


Kamera Zoom objektiv informasjon

Et kamera zoom linse er en funksjon som er utviklet for å skyte bilder over avstand eller for å forbedre bildet har nærbilde. Zoom objektiver kommer med en rekke design og funksjoner, og er avtakbar eller innebygd til kroppen design permanent.

Hvordan et zoomobjektiv fungerer

Et zoomobjektiv er en teleskopisk design som bruker forskjellige linser for å produsere effekten av å bringe fjerne objekter på nært hold. Den gjør dette ved å endre brennvidden i et kamera. Brennvidden er avstanden fra midtpunktet fokus til midten av optisk linse (linsen lengst ut peker på et objekt).

Typer zoomobjektiv inkorporering

Zoom objektiver innbygd i uni-kropp kameraer og kan også være avtakbar, som finnes på SLR-type kamera. Zoom-objektiver kan brukes på videokameraer som fortsatt-foto kamera og rifle synet omfang.

Historie

Zoomobjektiv ble først oppfunnet på begynnelsen av århundret i 1902 av Clile C. Allen. Det ble satt inn praktisk bruk i filmen kameraet 30 år senere. Siden den gangen zoomobjektiver har blitt redesignet for å innlemme flere funksjoner som fiskeøyelinse, makro-objektiver og tradisjonelle zoom-objektiver som dekker avstand. Fleste lære ulike fordelene zoomobjektiv bruk via 35mm fotografering kameraer og dagens digitale kameraer med innebygd zoom-funksjoner.

Manglene i Zoom-objektiver

For mye av en god ting kan være et problem. Som et zoomobjektiv strekker lenger ut fra kameraet kroppen, mister det bildekvalitet rundt kantene av linsen. Den lider også lys tapet. Til slutt, det kan være mer utsatt for vibrasjon som gjør det vanskelig å ta et klart bilde. Teknologi har forsøkt å løse noen av disse problemene med datamaskinen anti-vibrasjon og etterbilde bilde forbedring via programvare. Men zoom er bra for bare så langt avstand, og deretter det forringer raskt i bilde produksjon.

Grunnleggende omsorg for en bratt stigning linsen

Når ikke bruker objektivet, alltid holde lokket på å beskytte linsen. Lagre din zoomobjektiv i en polstret kamera bag, og prøv å unngå faller eller slår linsen. Unngå også å rengjøre linsen på slipende klut som dette riper linsen og tåkelegger bildene.