Nnywellness.com

Hvordan kan jeg overføre skrifter til min mobiltelefon SD-minnekort?


Hvordan kan jeg overføre skrifter til min mobiltelefon SD-minnekort?

Mange moderne telefoner bruker SD-minnekort (eller mindre versjoner som miniSD og microSD-kort) for å lagre data som musikk og bilder. Disse minnekort er ofte under-utnyttet, betyr at fleste forlate en betydelig mengde ledig plass. Du kan overføre skrifter fra datamaskinen på SD-kortet for å lagre dem eller sikkerhetskopiere.

Instruksjoner

Hvordan kan jeg overføre skrifter til min mobiltelefon SD-minnekort?

• Finn fontene du vil overføre til telefonen. I Mac OS X blir disse skriftene i mappen ~/Library/Fonts for brukerdefinerte skrifter, /Library/Fonts for lokale skrifter eller /System/Library/Fonts for systemskrifter. I Windows XP, alle skriftene er plassert i c:/windows/fonts /.

• Sett inn SD-kortet i kortleseren. Du kan bruke en innebygd kortleser eller en ekstern kortleser. Eksterne lesere er tilgjengelige med forskjellige kontaktene på datamaskinen, selv om de mest populære adapterne bruke USB-porter. Alternativt, hvis du har en USB-kabelen til telefonen, kan du direkte tilgang til SD-kortet ved å koble telefonen til datamaskinen med kabelen.

• Dra-og-slipp skriften filer på SD-kortet. Når filene er kopiert, vil du ha en sikkerhetskopi av alle skriftfilene på datamaskinen lagret i telefonens SD-kort.

Tips og advarsler

  • De fleste telefoner gjenkjenner ikke skrift datafiler, så har skrifter som er lagret på telefonen SD kortet ikke vil tillate det å vise noen nye skrifter.