Nnywellness.com

Panasonic DVD RV32 feilsøking


Panasonic DVD-RV32 er en DVD-spiller som er utgitt i 2002. RV32 kan spille en rekke medier på DVD og CD-plater. Mens en god DVDspiller, vil RV32 noen ganger feil. Løsningen på problemet er ofte lett å implementere og kan gjøres hjemme. Feilsøke maskinen og forsøke en fastsette selv før du sender RV32 til reparasjon.

Strømproblemer

RV32 fungerer noen ganger ikke når knappene trykkes på maskinen eller fjernkontrollen. Når du ikke kan aktivere eller kontrollere RV32, må du først kontrollere at strømledningen er ordentlig koblet til et strømuttak. Koble en annen enhet til utsalgsstedet for å kontrollere at det er Strømalternativer.

Neste, sjekk at DVD-spilleren ikke har gått inn i "Standby"-modus. "Ventemodus" er startet når RV32 i "Stop"-modus i 30 minutter. For å få ut av "ventemodus", på tasten "Power" på maskinen for å gå tilbake til normal drift.

I noen tilfeller overflødig statisk elektrisitet er bygd opp av RV32 hindrer de elektriske komponentene i å fungere normalt. Når dette skjer, må du tilbakestille maskinen for å kunne utslipp statisk elektrisitet. For å tilbakestille DVD-spilleren, trykk på "Power" og koble fra strømledningen. Koble ledningen til stikkontakt og teste maskinen igjen.

Hvis fjernkontrollen ikke kontrollerer maskinen, må du kontrollere at batteriene er satt inn riktig. Kontroller deretter at du peker fjernkontrollen på fjernkontrollen sensurere for DVD-spilleren. Til slutt, batteriene i DVD-spilleren kan bli oppbrukt. Erstatte dem med nye batterier.

Ikke noe bilde

Et vanlig problem med RV32 vises ikke noe bilde når platen settes inn i maskinen. Løsningen på noe bilde er oftest knyttet til et problem med tilkobling eller TV-innstillinger. Først, sjekk at koble ledningene er sikre både DVD-spiller og TV. Neste, sjekk at TVEN er på. Mens det virker som en åpenbar skritt, kan det være lett å overse noe enkelt. Til slutt, sjekk at TV er stilt inn på den riktige stasjonen. Mange fjernsyn har en bestemt innstilling for ekstra maskiner, for eksempel DVD-spillere og spill-konsoller, med en etikett som "Video 1." Still TV til innstillingen riktig kanal for å vise DVD.

Meldinger

Det finnes flere meldinger som kan vises på RV32 kontrollpanelet når du prøver å bruke en plate. Hvis meldingen "Ingen Play" vises, platen i maskinen har feil og kan ikke leses av RV32. Erstatte den med en plate som ikke er defekt.

Hvis du ser "Når platen", angir denne meldingen at platen er skitten. Ta disken ut av maskinen og rengjør det av med en ren, tørr klut. For å unngå skader, tørk fra midten av platen til kanten av platen i en rett linje.

Hvis "No Disc" vises på DVD-spilleren når du setter inn en plate, er det ikke sitter i spilleren riktig. Løs ut platen holderen og plassere den riktig på brettet.