Nnywellness.com

Hvordan finne motorens øverst døde i midten


Det er nødvendig å finne øverst døde i midten av en bilmotor hvis distributøren må fjernes for noen grunn. Alle biler kommer fra fabrikken med en timing merke den Veivaksel skivene, men noen ganger merket blir brutt. Her er hvordan å finne topp døde midt hvis er det ikke timing hake.

Instruksjoner

• Gjøre en indikator for bruk av en krukke med lett olje, en gammel tennpluggen og en klar plast slangen. Sette plast slangen på slutten av tennpluggen etter at du bryter opp tennpluggen å gjøre det lufttett.

• Ta alle tennplugger ut av motoren. Start motoren med tommelen i fremste tennpluggen hullet til du føler presset på tommelen. Toppen av dette hjerneslag er øverst døde i midten, eller komprimering slag. Du kan bruke starteren for å snu motoren, men hvis du føler deg mer komfortabel med batterikabelen hekte, kan du bruke en skiftenøkkel på dynamoen for å slå den. Du kan også bruke en skiftenøkkel på den Veivaksel skivene.

• Sett tennpluggen med plast slangen i fremste tennpluggen hullet. Plass den andre enden av slangen i glasset lett olje. Som du fortsetter å skru motoren, blåst bobler inn i olje til stempelet når toppen. Når stempelet starter ned, vil oljen bli sugd inn i røret. Stopp og merke selve motoren og kranken skivene. Også merke røret der oljen stoppet.

• Start motoren bakover og olje vil gå tilbake til glasset. Holde snu motoren til olje er sugd ut av røret. Stopp på mark og skivene bør linje med første merke du gjorde. Lage en annen merke på kranken skivene og midtpunktet mellom merkene skal være øverst døde i midten.