Nnywellness.com

Hva er en overføring tromme?


Overføring trommelen er en viktig del av automatgir. Den kobles overførings central eller sun utstyr til den ytre halvparten av clutch pack. Manuell girkasse krever ikke overføring trommer fordi manuelt operert tannhjul lysbildet langs sjakter å øke eller redusere. I automatiske girkasser flyttes gears ikke annet enn å spinne, så en annen metode brukes å engasjere og frigjøre overføring tannhjul.

Planetenes tannhjul

Automatiske overføringer bruker en giring design kjent som en verdensomspennende system. Det sentrale utstyret er solen utstyret. Det maskene med minst to og vanligvis mer planeten tannhjul. Rundt solen og planeten girene er en ring gear, som har tenner på innsiden diameter, slik at det å mesh med planeten girene.

Tilkoblinger

Ring gear er koblet til drivaksel. Planetenes girene er koblet til utgang aksel. Solen utstyret er koblet til overføring trommelen. Drivaksel blir ringen utstyret og planeten girene slå utgang aksel. Solen utstyret er montert på innsiden hult skaft av overføring trommelen. Trommelen er stasjonære, med utgang aksel passerer gjennom hul sentrum.

Clutch Pack

Overføringen enden av utdata skaftet av automatgir er formet noe som en multi arm anker med en planet gear på hver arm. På slutten av hver arm er halvparten av en clutch pakke. Clutch pakken er en rekke disker som veksler mellom variasjon stål disker og disketter med et friksjon-generering stoff limt til overflaten. Ikke stål diskene har også rier. Diskene på planeten utstyret halvparten av clutch pack er typen ikke stål; den andre halvparten av clutch pakken, stål diskett halvparten, er en del av innsiden av overføring trommelen.

Band

Overføring trommelen er konstruert med en åpen-sømmen. Dette gir diameteren på trommelen skal kontrolleres ved hjelp av en stål band med en friksjon-generering stoffet på innsiden overflaten. Bandet er forankret i den ene enden og koblet til en hydraulisk servo mekanismen i den andre. Stramme og løsne bandet påvirker engasjement trommelen halvparten av clutch pakke med planeten gear den andre halvparten av clutch pack. På denne måten er automatgir kjøpedyktig endre tannhjul ifølge turtall.