Nnywellness.com

Hvordan få T-Mobile bredbånd gå raskere


Hvordan få T-Mobile bredbånd gå raskere

T-Mobile's 4G nettverk annonserer hastigheter opptil 21Mbps. Disse hastigheter er tilgjengelig har bare hvis du har en 4G-dugelig telefon og i et høyhastighets. 4G er ikke tilgjengelig overalt, så mange smartphones koble på 3G, 2G eller Edge hastigheter. Edge er den tregeste og ligner oppringt. Hvis du føler du skal motta 4G hastigheter, men Internett er treg, er du sannsynligvis blir strupes.

Instruksjoner

• Bruke telefonen i et annet sted. Som T-Mobile oppgraderinger tårnene, vil flere byer har 4G tilgjengelig. Fra August 2011 er nettverket tilgjengelig for ca 200 millioner mennesker i USA. Du kan være i et område der dataene er tregere, og det vil ikke forbedre til du er i et raskere tårn.

• Vente til den neste-fakturering periode hvis du har vært strupes. T-Mobile bruker kvele for å redusere data til kanten hastigheter etter at du har gått over grensen. Hvis din månedlig grense er 2GB, vil du se en stor hastighet reduksjon etter at du har lastet ned mer enn det. 5GB plan er avslått etter 5GB, og så videre. Redusert hastighetene er bare til slutten av den gjeldende faktureringssyklusen.

• Oppgradere planer hvis du bruker mye data. For å utsette effekten av kvele, oppgradere til 5 eller 10GB plan. Du kan laste ned raskere for en lengre periode, og kan ha tilgang til det hele måneden, forutsatt at du bo under grensen. 5G plan for enkeltpersoner er priset for $79.99 per måned, mens 10GB planen er $109,99 på utgivelsestidspunktet.

• Koble til Wi-Fi i stedet. Hvis du får langsomme, vil du se en forbedring når koblet til et trådløst nettverk. Et trådløst nettverk må være i området, så høyere hastigheter er begrenset til steder med en ruter. Hvis du har en Android telefon, trekke ned varslingslinjen øverst, og Velg ikonet "Wi-Fi. Alternativt, gå til "Innstillinger", "Trådløs og nettverk," så plassere en sjekk av "Wi-Fi. Gå til Wi-Fi for å se nettverkene som er innenfor rekkevidde, og velg en koble. Du kan bli bedt om å angi en sikkerhetsnøkkel.

Tips og advarsler

  • Uansett hvilken dataabonnement du har oppgradert til, vil du få strupes når båndbredden grense.