Nnywellness.com

Hvor å slukke iPhoto når en iPhone er koblet


Hvis du bruker iPhone på en Apple-maskin med Mac OS X, åpnes Apples iPhoto programvaren automatisk hver gang du kobler enheten, i et forsøk på å trekke ut fotografier. Hvis du bare vil lade iPhone eller administrere innholdet, kan dette bli veldig irriterende.

Instruksjoner

• Koble iPhone til datamaskinen med USB-kabelen. Vent til iPhoto laste.

• Klikk "iPhoto" på menylinjen (med iPhoto programvaren åpen) øverst på skjermen. Velg "Preferences" fra listen. Velg kategorien "Generelt" Hvis det ikke allerede vises uthevet.

• Klikk menyen som vises ved siden av ordene "koble kameraet åpner." Velg "No program" fra listen. Klikk den røde boblen i øvre venstre hjørne av "Innstillinger"-vinduet til å lukke innstillinger.