Nnywellness.com

Hvordan fjerne Comcast telefontjeneste fra Triple Play


Comcast Tredobbelt Lek er en trio av tjenester levert i en pakkeløsning. De tre tjenestene er kabel-TV, høyhastighetsinternett og digital stemme. Kjøpesummen for Triple Play er billigere enn hvis du kjøpte de tre tjenestene separat. Du kan avbryte tjenestene når som helst. Du fortsette bare å betale for alle andre funksjoner.

Instruksjoner

• Ring Comcast Kundeservice på 1-800-COMCAST eller 1-800-266-2278. Hvis du blir spurt, kan du kontrollere kontoinformasjonen. På hovedmenyen, trykk 3 for "endre eller legge til tjenester," og vent til en representant.

• Fortelle representanten du vil avbryte den telefon tjenesten delen av Triple Play. Det tar noen minutter å konfigurere kontoen med det nye oppsettet. Representanten bekrefter faktureringsinformasjonen og gi deg oppdaterte faktureringsinformasjonen beløpene telefontjenesten fjernet.

• Koble telefonen og datamaskinen fra modemet leid for retur. Utleie for telefonmodem fra Comcast er høyere enn det standard Internett-modemet.

• Besøk din lokale Comcast kontoret og utveksle modemet for den standard. Mens ikke et krav, komplekse og dyre modemet ikke nødvendig når du ikke bruker telefontjenesten.

Tips og advarsler

  • Hvis du ønsker å bruke mobilen med et annet selskap, opprette tjeneste med dem rett før avbrytes Comcast telefontjenesten.