Nnywellness.com

Hvordan å reparere Ford Explorer vindu motorer


Ford Explorer vindu motorer kan fjernes uten å fjerne vinduet regulator fra dørkarmen. Vinduet regulatorer er boltet til vinduet regulator. Hvert vindu motor er spesifikke for plasseringen i bilen på hvilken side og hva døren, foran eller bak, venstre eller høyre. Pass på å identifisere stedet fra standpunktet av sitter i bilen.

Instruksjoner

• Fjerne Phillips skruene fra armrest med Phillips-skrutrekker. Det vil være to skruene i dette området. Ta ut skruen foran dørhåndtak og fjern skruer på bunnen av dørpanelet (hvis det er noen). Om det finnes skruer på bunnen av dørpanelet avhenger av året.

• Fjerne vinduet mastersvitsjen med små vanlig skrutrekker ved innsetting i baksiden av bryteren vinduet og nysgjerrige baksiden av bryteren opp, løfte bytte ut og fjerne den elektriske kontakten.

• Løft dørpanelet ved å flytte nederst dørpanelene og vise fjerne feste på baksiden av dørpanelet fra fordypninger i døren. Rotere bunnen av dørpanelet utover for å åpne buede øverst i panelet fra vannrett skinnen på døren, og ta av panelet.

• Fjern plast vakt fra døren. Plast vakten skjuler vinduet motoren. Fjern den elektriske kontakten fra vinduet motoren.

• Fjerne 10 mm skruene fra vinduet motoren. Dette holder vinduet motoren til vinduet regulator. Hold vindu regulator i hånden og møter utstyret oppover. Fjern de to skruene i dekselet rundt utstyret og ta av dekselet. Motoren bruker en stor plast gear med plast sylindriske buffere rundt sentrum av utstyret for å beskytte den viktigste utstyret. Dette vil bli brutt i stykker. Bruk den liten skrutrekkeren til å løfte store hvit eller gulaktig utstyret av motoren. Rengjør dette utstyret av alle deler og rengjør alle brutt materialet av motoren rundt utstyret.

• Sett inn det store utstyret tilbake til motoren og installere nye plast buffere i åpenbare hulrom. Bruke masse fett på bufferne. Hvis plast bufferne ikke er tilgjengelig, 10 mm nøtter like godt i disse områder. Installere dekselet over utstyret, installere de to skruene og stram. Erstatt motor og panel i omvendt rekkefølge av fjerning.