Nnywellness.com

Hvordan du endrer den primære oljen i en indiske Scout 2001


Indisk har vært et populært merke av amerikanske motorsykler i over 100 år. Mens tidlige modeller av disse motorsykler er svært collectible, har nyere versjoner av indiske sykler fått et rykte for å være både komfortabel og pålitelig. Indiske kommer i tre modeller: Chief Scout og ånd. 2001 indiske Scout er en av de mest populære. Sykkel krever bare grunnleggende vedlikehold fra eieren, som en rutinemessig oljeskift. Endre olje gjør en stor gjør det selv prosjekt for helgen sykkel mekaniker.

Instruksjoner

• Parkere 2001 indiske Scout på en flat, jevn overflate. Bruk motorsykkelens kickstand for å støtte sykkelen opp, eller bruk en center stå for å holde sykkelen i oppreist stilling. Enten finner arbeid for å endre olje på din indiske Scout.

• Plass en avløp panne under motorsykkel motoren. Plasser avløp pannen på høyre side av motorsykkelen, siden dette er siden avløpsrør olje ligger på.

• Tøm gamle oljen ut av motorsykkelen. Se på høyre side av indiske Scout motoren å finne olje avløpsrør. Røret kommer fra bunnen av i olje pan og er koblet til en plugg som er sveiset i motorsykkel rammen. Bruk en flat kant skrutrekker til slangen klemmen som holder røret på pluggen. Fjern røret og at oljen skal hell i avløpet kjelen du har plassert på bakken. Tilbake røret til den opprinnelige plasseringen etter at oljen er gjennom drenering.

• Endre. Se på indiske Scout veivhuset finne oljefilteret, som bør plasseres til venstre foran. Bruk en motorsykkel olje filter fastnøkkel fjerne filteret ved å dreie den i counter klokken posisjon. Hell litt olje inne ny oljefilteret og plassere den på motorsykkelen. Skru den på plass ved å gi det en halv slå i klokkeretningen.

• Legge til nye olje på motorsykkelen. Åpne lokket olje å helle i motor olje. Indisk anbefaler bruk av noen 20W-50 motor olje laget for V-Twin motorsykkelmotorer. Hell tre quarts av olje i motoren og stram olje cap tilbake på plass.

• Starte speideren og la den kjøre i minst 15 minutter. Sjekk olje der nivået er. Sette mer olje i motoren på en etter behov.

Tips og advarsler

  • Endre oljen i den indiske Scout når hver 1000 miles.