Nnywellness.com

Hvordan du Wire en vestlig elektrisk telefonkiosk for hjemmebruk


Hvordan du Wire en vestlig elektrisk telefonkiosk for hjemmebruk

Western Electric telefonkiosker er tilgjengelig online og i antikke butikker, men når du får en må du rewire den til å bruke hjemme telefonlinjen. Fordi Western Electric produsert telefonkiosker i flere tiår, den nøyaktige kablingen for din telefonkiosk kan være noe annerledes, men grunnleggende av alle telefonsystemer har ikke endret seg betydelig i tiden siden de har eksistert. Det er en positiv wire og en negativ wire og strømmen av elektrisitet mellom de ledningene bærer opplysninger på samtalen. Kabling hjemme telefonsystemet i en Western Electric telefonkiosk krever koble riktig ledningene til de riktige terminalene inni telefonen.

Instruksjoner

• Kuttet kontakten på en ende av en telefon ledning. Kle av ytre skjede å avsløre personlige ledningene. Avhengig av alderen på ledningen vil du enten må solid farget ledninger eller stripete ledninger. Solid ledningene vil du isolere de røde og grønne; finne de hvit-blå og blå-hvit stripete ledninger.

• Stripe på siste halv tomme isolasjon fra ledningene du isolert.

• Bøye Bart metall av to ledninger over seg selv med Tanga så slutten av ledningen er ganske rørende stedet der isolasjonen slutter. Knip ledningene stramt slik de vil passe i hullene av spade kontaktene.

• Skyv en spade kobling over hver av ledninger og deretter crimp dem på plass med verktøyet pressing.

• Finn "R" og "T" terminalene på telefonen Western Electric. Løsne festeskruene disse terminalene og fjerne ledninger festet, eventuell. Skyv spade kontakten for blå-hvit eller rød ledningen under "R" terminal og skru. Koble kabelen hvit-blå eller grønn "T" terminal. Merk at disse tilkoblingene kan være forskjellig for spesifikke modellen av Western Electric telefonkiosk. Eksperimenter med ulike sammenhenger å se hva som fungerer. Fordi det er et svært lavt nivå av elektrisitet gjennom ledningene er det ingen fare til deg selv eller telefonen.

• Koble den andre enden av telefonledningen til telefonpluggen din til å teste tilkoblingen.

Tips og advarsler

  • Hvis du ikke har spade tilgjengelige kontakter, kan vri ledningen og deretter bøye det i en krok figur med Tanga.
  • Dette ledninger fjerner ikke nødvendigheten av å sette inn en mynt eller mynter for å bruke telefonen.