Nnywellness.com

De beste lyd-spillerne


De beste lyd-spillerne

I den nye alderen av MP3-teknologi og lytte til musikk digitalt og på en rekke forskjellige enheter, er det viktig å vite hvilke av disse spillere er bedre enn resten. Topp lyd-spillere på markedet kan holde de musikk, enkel å bruke og har lang batterilevetid.

Apple iPod Touch

Apple hjalp starte digital hørlig spilleren revolusjonen med iPod, som har utviklet seg betydelig det siste tiåret og utover. Enheten har utviklet seg fra en ring som svarer til touch, der du kan bla gjennom musikk, en berøringsskjerm, som lar deg navigere musikkbiblioteket mye lettere. Utover fokuset i musikk, iPod Touch gir også tilgang til e-post, spill, kart og på Internett, samt endeløse programmer på iTunes Store. Det har også 32 gigabyte minne, som er nok til å lagre dusinvis av timer med musikk, blant annet.

Zune HD

Zune var Microsofts modell av iPod som skulle gi Apple enhet en løpe for pengene sine. Mens Zune ikke har vært så lønnsomt eller populær, har en strålende OLED-skjerm og så mye minne som iPod Touch, i tillegg til sin egen versjon av berøringsskjermen. Zune har bedre navigasjon evner enn høyst MP3 players, og er et kjærkomment alternativ til folk som ikke ønsker eller bruke iPod. Zune er vidt betraktet som en av den beste transportabel media spillere penger kan kjøpe.

Sony X-serien Walkman

Mens det har bare 16 gigabyte minne, har Sony X-serien Walkman utmerket lyd kvalitet integrert støyreduserende funksjonaliteten og en S-Master digital forsterker. Det har også en rekke smarte musikk-sortering alternativer, som kan gjøre mikser for deg, og er en lydavspiller for ekte musikk entusiaster. Spilleren har FM radio evner, podcast støtte og Internett-radio. X-serien Walkman har også en touch-skjerm, slik at det ser glatt og attraktive når du bruker den.