Nnywellness.com

Hvordan installere en Ignition Coil i en 1992 Acura Integra


Dersom ikke ignition coil i din 1992 Acura Integra, vil bilen ikke starte; mange andre ting kan imidlertid forårsake kjøretøyet ikke å starte tilstand. Før du erstatter ignition coil, teste det skal skyldige. Bruk en ohmmeter for å kontrollere motstanden mellom terminalene etter frakobling av batteriet. For primære svingete motstanden bør være mellom 0,6 og 0,8 ohm. Sekundære svingete motstanden bør være mellom 12,8 og 19,2 kilohms.

Instruksjoner

• Koble fra negative batterikabelen og legge den til side slik at det ikke touch metal. Fjerne Distributør hetten med den aktuelle kontakten. Mark rotoren og distributør bolig med flytende viskelær eller hvit maling. Ta ut rotoren. Avhengig av distributør, det kan ha en skrue på toppen, eller det kan bare trekke av.

• Fjern cap forseglingen og lekke dekk med den aktuelle kontakten. Fjern skruene som holder svart/gul og hvit/blå ledningene på spolen. Fjern spolen fra huset med en skrutrekker.

• Skyv den nye spolen i huset. Sett inn skruene, og trekk dem godt. Installere svart/gul og blå/hvit ledninger, lekkasje dekselet og cap segl. Installere rotoren, sørge for preg på rotoren linjer opp med preg på huset. Installere Distributør cap.

• Tilbakestille kontrollmodulen drivverk starter Integra og holder RPM på 3000 til du hører kjøleviften kommer på. Kontroller at alle tilbehør, som varme eller aircondition, er av. Ta foten av gassen og la motoren til inaktiv i fem minutter.