Nnywellness.com

Diagnostisere en blinkende av olje lampe på Ford Laser bil


Diagnostisere en blinkende av olje lampe på Ford Laser bil

Det er frykten for høyst sjåførene å se en lys vises på dashbordet, noe er skjev i bilen. Hvis du kjører en Ford Laser bil og sjekk olje lyset kommer på, er det vanligvis av en av to ulike problemstillinger. Begge disse problemene er enkle å rette og ikke koster mye penger. Men du ikke unngå sjekker inn situasjonen, ellers kan du ende opp med en mer alvorlig problem.

Instruksjoner

• Slå av din Ford Laser og pop panseret av bilen.

• Åpne Shack og trekke ut måling. Tørk av oljen med et papirhåndkle, dukkert det tilbake, og trekk den. Se på måling om olje linjen er under "Fylle her"-linjen.

• Legge olje for å fylle tanken. Med mindre det er en olje endre klistremerke (i øvre venstre hjørne i vinduet driver) som sier noe annet eller du er klar over en annen viskositet olje som brukes i bilen, bør du bruke en 5W-30 olje.

• Sjekk forrige olje endre etiketten for den neste mile markør eller datoen du trenger olje endret. Hvis din kjørelengde er over det som er skrevet, eller datoen er tidligere hva er skrevet på klistremerket, ta Ford laseren har oljen endret.

• Hvis motoren når lyset er fortsatt etter at du har lagt til olje eller hadde oljen endret, ta bilen til en kvalifisert mekaniker for en diagnostisk test.