Nnywellness.com

Hvordan å bruke telefonen Samsung Saga


Samsung sagaen er en smart telefon du kan bruke til å lage og motta anrop, skrive og få tekstmeldinger og Internett. Denne smart telefonen kan være skremmende for en ny bruker, men når du får vite menyer og grensesnitt i Saga, bruker enheten er enkelt og intuitivt.

Instruksjoner

• Ringe på din Samsung Saga. Trykke "Windows starter," som vises med en Windows-logo, å åpne din Saga "Start"-menyen. Bla nedover listen ved hjelp av optiske musen, rullende ballen på tastaturet, og velg "Telefon." Merk ett av tidligere oppringte numre bruker den optiske musen og trykk "Send"-knappen, som vises som et Telefonikon.

• Send en tekstmelding fra din Saga. Starter på skjermbildet "I dag" og trykk "Start"-menyen med posisjonspekeren. Trykk på "Messaging" ikonet for å åpne menyen. Tapp alternativet "Tekstmeldinger" og "Meny" og deretter "Ny". Angi mottakerens navn og telefonnummer til mange. Tapp tekstfeltet og bruke Qwerty-tastaturet på telefonen inn meldingen. Når du er ferdig å skrive meldingen, trykk "Send".

• Tilgang til Internett på din Saga. Du må først aktivere WiFi ved å gå til "Start"-menyen og velge kategorien "Innstillinger" og "Personlig" kategorien Velg "Tilkoblinger" og velge "Wireless Manager" og trykk på WiFi for å aktivere WiFi. Se etter ikonet WiFi i skjermbildet "I dag" Saga og trykk på. Velg blant tilgjengelige nettverk, og velg "Internett" får tilgang til Internett.

Tips og advarsler

  • Les brukerveiledningen lære om benytter flere av din Samsung Sagas funksjoner og finesser.
  • Utsette dine Saga for ekstreme temperaturer kan skade skjermen og interne lagringen kjøre.