Nnywellness.com

Hvordan rengjøre en Brooks sal


Hvordan rengjøre en Brooks sal

Holde din skinn Brooks salen stilig hele året ved å vite hvordan å ta vare på den. Brooks selskapet er kjent for å produsere skinn-race og kraftig saler i ulike farger og styrke, samt syklus vesker og tilbehør. Bruke upassende behandlingsmetoder for å rydde din Brooks sal vil føre Lær å sprekk og synke. Hold din Brooks skinn håndlaget salen holdbar og langvarig ved å benytte riktig rengjøring og omsorg teknikker.

Instruksjoner

• Bland vann med en mild såpe, som håndsåpe, i en bøtte. Være forsiktig med å bruke bedrøve såpe, som vanligvis inneholder mykgjørende ingredienser (for eksempel olje) som vil føre til Lær å synke.

• Dypp en børste, myk klut eller svamp i såpevann. Forsiktig rengjøre skinn ved å gni alle områder av salen, inkludert undersiden.

• Tørr din skinn sal en varm og skyggefullt sted, for eksempel et oppvarmet rom i huset, direkte sollys. Aldri tørr din skinn sal i vaskemaskinen, ved siden av en ovn, ved peisen, i nærheten av en ovn eller i solen. Noen av disse tørking metoder gjør skinn sprø og føre til sprekk.

• Behandle skinn med en voks-baserte sammensatt, som skokrem. Behandle skinn saler hindrer vann infiltrasjon. Ikke bruk olje, som vil føre til Lær å synke. Lys-farget Lær vil bli formørket av behandlinger.

Tips og advarsler

  • Ikke bruk høytrykksspyler på din sal. Høytrykksvaskere føre overflaten av læret å bryte opp. Kjemikalier og slipende stoffer bør aldri brukes å feilfri din Brooks sal fordi de vil skade skinn.