Nnywellness.com

Hvordan å sette en telefonkontakt i et rom


Hvordan å sette en telefonkontakt i et rom

Telefoner har blitt en nødvendighet i moderne tid. Du bare ikke kan forestille seg hvordan livet ville være uten en. Kommunikasjon med noen rundt om i verden er mulig overalt hvor det finnes en telefon. Å ha en på rommet ville tillate deg litt privatliv og addert bekvemmelighet. Det er enkelt å sette en telefonkontakt i et rom når du lærer grunnleggende.

Instruksjoner

• Koble viktigste telefonlinjen. Finn telefon grensesnittboksen, som er normalt montert på utvendig vegg der telefonlinjen går inn i huset, og koble en telefonledning fra kontakten. For eldre grensesnitt bokser uten en jack, skru terminalene og koble ledningene. Merk ordningen av ledninger til deres tilsvarende terminalene. Hvis grensesnittboksen er utilgjengelig, kan du ta en annen telefon på samme linje av kroken å forhindre ringer når du arbeider med.

• Finne hvor du skal installere nye telefonkontakten samt hvor nærmeste eksisterende jack er installert. Måle lengden av kabler for å koble fra den eksisterende kontakten til nye telefonkontakten. Kjør målebånd langs sidene av veggene i nøyaktig samme rute og måten som du kjører ledninger som vil koble eksisterende telefonkontakten og nye telefonkontakten.

• Kjøp den påkrevde lengden for telefon ledninger på maskinvaren lokale og kle ytre isolasjonen rundt med et par inches, være forsiktig med å nick indre ledningene. Inni blir fire ledninger: rød, grønn, svart og gul. Kuttet ½ tomme til ¾ tomme av isolasjonen rundt hver ledning.

• Ta av dekselet over eksisterende jack og løsne skruene som holder ledningene til terminalene. Fest ligner farget ledninger til hver terminal (rød til rød, grønt til grønne, svart til svart og gul til gul) bruker din nål nebbtangen.

• Kjøre telefon ledningen fra eksisterende telefonkontakten til stedet der du vil installere nye telefonkontakten. Fest ledninger i veggen med kabel stifter.

• Stripe ytre isoleringslaget i den andre enden av ledningen av et par inches, være forsiktig med å nick noen av de fire indre ledningene. Inni blir fire ledninger: rød, grønn, svart og gul. Kuttet ½" til ¾" av isolasjonen rundt hver ledning og fest tilsvarende farget ledninger til hver terminal (rød til rød, grønt til grønne, svart til svart og gul til gul) bruker din nål nebbtangen.

• Knytte nye kontakten til baseboard ved hjelp av en liten skrue eller dobbeltsidig tape. (Vanligvis kommer med telefonkontakten.) Gå til boksen telefon grensesnitt og stikk pluggen for å koble telefonlinjen.

Tips og advarsler

  • Koble telefonledningen før du gjør noe arbeid.
  • Aldri arbeidet på en telefonlinje under tordenvær, siden lyn kan reise ned ledningen, forårsaker alvorlige skader