Nnywellness.com

Hvordan koble Sony trådløse høyttalere


Hvordan koble Sony trådløse høyttalere

Sonys trådløs høyttalerteknologi går under navnet "S-AIR," som står for "Sony lyd interaktive Radio." Den ble utviklet for å sikre at musikken og lydene spilles over Sonys trådløse høyttalere beholde alle de svake områder inkludert i opptaket, med en komprimering trådløs overføring metode. Dette signalet bruker samme 2,4 GHz av frekvenser ansatt av trådløse nettverk og enheter, slik at du bør holde nettverksrutere godt klar av hovedenheten. S-AIR kompatible høyttalere må være forbundet med stereo hovedenheten før bruk.

Instruksjoner

• Sett den trådløse mottakeren som fulgte med din trådløse høyttalere satt inn i mottakeren sporet på baksiden av hovedenheten. Sender/mottakeren er en svart blokk litt større enn en dekk av kortene. Kontroller at "trekant" symbolet på mottakeren samsvarer med symbolet på hovedenheten.

• Velg en "S-AIR" kanal ved hjelp av velgeren på baksiden av hovedenheten merket "S-AIR-ID." Alternativene er A, B og C.

• Angi "S-AIR-ID" velgeren på baksiden av høyttalerne på samme kanal som hovedenheten.

• Koble den hovedenheten strømkabelen til kontakten og slår den på.

• Trykk på "Sammenkobling" knappen ved siden av valglinjen "S-AIR-ID" på baksiden av hovedenheten. Du må bruke en pin eller tannpirker for å trykke på knappen, som den er innfelt. Sony trådløse høyttalerne er nå koblet til hovedenheten.