Nnywellness.com

Meg iTouch er Unresponsive & skjermen er veksling mellom svart & hvitt


Meg iTouch er Unresponsive & skjermen er veksling mellom svart & hvitt

En iPod Touch bruker sin berøringsskjerm for nesten alle funksjoner, så hvis skjermen er unresponsive enheten vil bli essensielt ubrukelig. En blinkende skjerm angir et problem med programvaren, men problemet kan også være relatert til en defekt skjerm. Du kan gjenopprette programvaren hjemme, og Apple tilbyr reparasjonstjeneste for alle iPod.

Tvinge gjenstarte

Vanligvis en iPod Touch kan startes ved å holde nede "Dvale/vekke" knappen på enheten til en rød skyve fremgår. Når enheten reagerer, men må du tvinge iPod til nedstengt bruker tilbakestillingen. Nullstill iPod Touch ved holde nede "Dvale/vekke" og "Home"-knappen under skjermen samtidig til en Apple-logoen vises på skjermen som angir enheten har startet på nytt.

Problemer

Hvis problemet med iPod Touch-skjermen begynte mens du ser en video, bør problemet være løst når enheten er tilbakestilt. Prøve å se et stykke video å bekrefte at problemet bare gjelder én fil. Hvis andre videoer vil spille uten problem, slette problemfilen og laste ned en ny kopi ved hjelp av iTunes Store-programmet. Hvis problemet er relatert til video, og skjermen fortsatt veksler mellom hvite og svarte etter en reset, må enheten gjenopprettes.

Gjenopprette

Gjenopprette iPod Touch returnerer enheten til fabrikkinnstillingene. IPod vil fortsatt ha den nyeste iOS, men alle programmer, musikk og innstillinger du lagt til enheten er fjernet. Gjenopprette løse ofte noen programvare eller maskinvare glitches som finnes på enheten. For å gjenopprette iPod Touch, kobler den til datamaskinen med kabelen som fulgte med enheten, og åpne iTunes. Klikk på navnet på din iPod i kilde-listen, og gå til kategorien "Sammendrag" klikke "Gjenopprett" vil starte prosessen.

Defekte deler

Hvis gjenoppretting ikke løser problemet med din, trenger du en profesjonell til å løse enheten med mindre du har erfaring i området. Alle iPod touch er dekket av en ett års begrenset garanti, som gir gratis reparasjoner for defekte deler eller problemer som oppstår på grunn av dårlig håndverk. Apple selger utvidede garantier for en ekstra kostnad. Hvis iPod ikke kan løses, vil en ny enhet bli levert.