Nnywellness.com

Hvordan velge et bilbatteri


Velge et bilbatteri kan avgjøre hvor mye makt er distribuert til de elektroniske systemene i bilen. Dette kan være lys, radio, navigasjonssystem, høyttalere, ettermarkedet lys kits, CD-skifter, TV-skjermen eller annet elektrisk utstyr. Batteriet bestemmer også hvordan godt og pålitelig bilen starter fordi det makter bilens starter og Dynamo til bilen kjører.

Instruksjoner

• Kontroller bruksanvisningen eller eksisterende batteriet i bilen for å finne minimumskravene bilen behov.

• Sjekk tallene CCA (kald Spy ampere). Jo høyere CCA rating, jo bedre. Hvis du bor i et kaldt klima, er en høyere CCA rating nødvendig, fordi dette hjelper med kald starter.

• Se etter RC (Reserve kapasitet) tallene. Bilen har et obligatorisk minimum. Dette er viktig, spesielt hvis du har lagt til ettermarkedet elektronisk laster på bilen, som forsterkere og høyttalere eller lys kits.

• Sjekk produsert datoen for batteriet og gjør at det ble gjort i det siste halvåret. Jo ferskere batteriet, jo lenger den varer. Hvis et batteri sitter uten brukes i mer enn seks måneder, vil den begynne å bryte ned og fungerer som de skal.

• Kjøp den største batteriet for prisen. Mange ganger hvis du ser opp bilens batteri i butikken vil du betale samme pris for det som du ville for en større og kraftigere batteri. Slå opp et batteri av CCA, RC og garanti informasjon.

Tips og advarsler

  • Husk alltid å faktor i noen ekstra elektroniske deler som du har lagt til din bil. Hvis bilen er utstyrt bare med en fabrikk-installert radio og tilbehør, trenger du ikke et større batteri for en erstatning. Hvis du har mange ettermarkedet eller ekstra elektronisk utstyr, anbefales det å kjøpe en større og kraftigere batteri som erstatning.
  • Aldri kjøpe et batteri som ikke når minimum CCA og RC rangeringer.