Nnywellness.com

Hvordan en bil dekk få gjort?


Hvordan en bil dekk få gjort?

Dekk komponenter

Før noen maskiner er tatt i bruk, er alle komponentene som utgjør en dekk lagt ut i lange strimler, oppå den andre. Det innerste laget i dekk som felger trykk mot kalles perle bunten. Det er en løkke av gummibelagt med høyfast stål kabel. Dette er nødvendig å holde dekket stive og sittende på rattet. På toppen av perlen er i kroppen, som består av flere lag av stoff. Vanligste stoffet brukes er polyester ledningen, som går vinkelrett mønsteret av dekket. Et dekk styrke bestemmes av antall lag av stoff har. På toppen av dette sitter belter; disse er vanligvis laget av stål og for å forsterke mønsteret. De også motstå gjennomhulling, forebygge dekket eksploderer på punktering tidlig modell dekk brukt til. Noen inches kjører lengden på hver side av dekk er dekket med en ekstra stripe av gummi som vil danne sideveggene. Dette vil gi dekket ekstra stabilitet og forhindre luften fra i tråden fra å rømme. Det siste laget er mønsteret, laget av en rekke naturlige og syntetisk gummi som er bare et flatt lag på dette punktet.

Montering

Serien av lagene plasseres på inntaket porten av en kompleks maskin som samler og størrelser dekket. Dette gjøres ved å sende det gjennom en rekke rullende pin som enheter som trykk lagene i hverandre og koble lagene kombinerer endene sammen under stor varme for å danne en smultring figur. På dette punktet sies dekket å være "grønn" i at det ikke har gjennomgått herding prosessen som toughens det i en grad som gjør materialet tåle påkjenningene av bruk.

Herding

Grønne dekket er plassert inne i en herding maskin, også kjent som et dekk trykk. Det ligner en mold med en hengsel. Dekk er montert side-ned på plass og hengslet er lukket og låst. Selv uten å være slått på, er dekket under mye press som maskinen presser mot den fra alle tenkelige vinkler. Herding maskinen slås på og vokser veldig varmt, matlaging utsiden av gummi brenner selskapets merkevare, logo og annen relevant informasjon i sidene av dekk. Det er her at gummi av dekket tar sin dekkmønsteret, som er merket fra rygger på innsiden av pressen. Bortsett fra toughening gummi av dekket, økes interne samhold av dekket som lag av materialer smelter inn i hverandre. Med dette gjort, er dekket fjernet og avkjøles før den er kontrollert for feil. Hvis dekket oppfyller firmastandarder, det sendes til den som bestiller en.