Nnywellness.com

Hvordan å spøkelse flammer


Hvordan å spøkelse flammer

Ghost flammer er en tilpasset maling effekt på biler. Det finnes sannsynligvis like mange varianter av ghost flammene som er det malere, men en ekte ånd flamme er skjult i bilens maling jobb og bare kan ses når lyset treffer det akkurat.

Instruksjoner

• Lett scuff arbeidsområdet med en grå eller fin grus, skrapemerker pad. Du vil ikke trykke for hardt mens du gjør dette, du vil bare sørge for det er ingen blanke områder. Den nye malingen vil ikke holde seg til blanke områder og vil skalle av. Tørke ned arbeidsområdet med voks og fett fjerne på en ren klut. Holde arbeidsområdet ren.

• Begynn å utforme din flammer med fine linjer stripping tape. Dette er ikke så vanskelig som det ser ut, og du kan alltid velge båndet tilbake opp og gjøre den til du har noe du liker. Det er ingen regler om hva en flamme har å ligne, så ta deg tid med dette trinnet og gjør den til own.

• Maske av alt du ikke vil at males med maskeringstape. Kontroller alle kanter er dekket, men ingen bånd overlapper inn i flammen områder. Tørke ned arbeidsområdet med voks og fett fjerne på en ren klut. Noen smuss, oljer, fett eller andre forurensninger igjen vil på overflaten påvirke maling jobb.

• Hell perle maling gjennom en maling sil i en ren spray pistol og foreta nødvendige luften trykk eller maling flyt justeringer til pistolen. Tørk panelet med en tack å plukke opp noen støv eller lo som kan ha blitt igjen bak fra voks og fett remover.

• Spray flammet panelet med lys, selv strøk med maling holder spray pistol 10 inches til 12 inches vekk fra overflaten. Perle paint er vanskelig å se mens blir malt. Du må se på panelet på vinkel for å sikre at hele overflaten har et selv strøk av skinnende nymalt på den. Sanne ånd flammer Skjul i bakgrunnen og vanligvis krever bare ett strøk med maling. Mer maling du bruker, jo mer de vil stå på egen hånd. Dette er hvor du får gjøre dem ser ut slik du ønsker. Du kan selv ta det et skritt videre og airbrush en annen farge perle langs kantene eller på tips. Dette er alt opp til deg. La malingen tørke for omtrent en time før du går videre til neste trinn å sikre at malingen ikke er skadet.

• Fjern alle maskerings og fin linje tapen fra arbeidsområdet. Avhengig av hvordan du malt perle, kan det være vanskelig å se flammene, men de vil skille seg ut så snart lyset fanger perle flak. Tørk hele panelet med voks og fett fjerne å kvitte seg med noen rester som kan ha blitt igjen bak av båndet.

• Hell klarlakk maling gjennom en maling sil i en ren spray pistol og foreta nødvendige luften trykk eller maling flyt justeringer til pistolen. Tørk panelet med en tack å plukke opp noen støv eller lo som kan ha blitt igjen bak fra voks og fett remover.

• Spray hele panelet med en selv strøk med maling holder spray pistol 10 inches til 12 inches vekk fra overflaten. Du kan bruke så mange strøk med klart som du ønsker. Jo mer du legger, dypere fargen vil se. Vent ca 30 minutter mellom strøk. Tillat om tre til fire timer for det ferdige stykket tørke.

Tips og advarsler

  • Hvis du har problemer med å utforme flamme mønstre du liker, få noen referanse bilder. Internett er en stor kilde til referansemateriale. Gjør et søk etter "hot rod flamme" eller "hot rod flamme design" i din favorittsøkemotor. Du får mer enn nok til å få jobben gjort.
  • Bruke spray pistol i et godt ventilert område og ha en respirator. Billakk er brannfarlig, bruk ikke det nær åpen flamme. Sjekk din statlige og lokale lover før billakk. EPA har en lang liste over regler angående bruk av automotive maling.