Nnywellness.com

Hva er en avstandsmåler?


En laseravstandsmåler er en elektronisk enhet som nøyaktig beregner avstanden mellom avstandsmålers posisjon og plasseringen av noen andre synlige objekt. Opprinnelig utviklet for militære, svært nøyaktig avstandsmålere snart fant bruk i kommersielle applikasjoner inkludert kartlegging, kartlegging og arkitektur. Utendørs idrettsutøvere har nå vedtatt forbrukeren-grade avstandsmålere.

Laser-teknologi

Laseravstandsmåler avgir en laserstråle på et mål opp til 1500 verft unna. Strålen spretter målet og returnerer avstandsmåler. Lysets hastighet er en konstant, konverteres tiden det tar for fotoner i strålen å reise tilbake til avstandsmåler til en beregning av avstand. På forbruker-nivå leverer denne beregningen nøyaktighet pluss eller minus 1 verftet. Militære laser avstandsmålere har høyere toleranser utvalg og nøyaktighet.

Optikk

En optisk komponenten er integrert i de fleste forbrukeren-grade avstandsmålere. Vanligvis målet er sett gjennom et forstørret monocular eller kikkerter, og området informasjonen vises på en intern LCD-skjerm, sett gjennom okulær linsen. Typisk forstørrelsen for forbrukeren avstandsmålere er i fire ganger forstørrelse til åtte ganger forstørrelse utvalg.

Jakt

For jegere, nøyaktig spenner et mål og angi nødvendig korreksjon til målet er avgjørende. En laseravstandsmåler fjerner hit-and-miss elementet. Jakt avstandsmålere gir ofte mer enn bare avstanden data. Mange inkluderer en innebygd inclinometer for å måle graden av skråningen på ujevnt underlag og innlemme det i området bestemmelse. Noen har også en ballistisk kalkulator som integrerer bullet drop data i ligningen for de fleste-nøyaktig korrigert sammensatt utvalg beregningen.

Golf

Golfere bruk avstandsmålere for å avgjøre en fairway eller avstanden til neste green. Denne informasjonen påvirker variabler som valg av riktige klubben og mest effektive swing. Laser avstandsmålere for golfere inkluderer ofte pinseeking teknologi. Denne funksjonen gjør laserstrålen selektivt låse på et flagg pin på en fjern grønne, ser bort fra andre objekter i bakgrunnen som kan redusere nøyaktigheten.