Nnywellness.com

North Carolina lisenskrav


North Carolina lisenskrav

Som de fleste stater, North Carolina har flere regler og krav på plass som må oppfylles før du kan få førerkort. North Carolina pleide å være hjem til en av de yngste aldre i landet. men satt staten nylig strammere regler for hvor gammel du må få en lisens. Det finnes også andre viktige krav som bevis som du må bringe til Institutt for Motor Vehicles.

Alder

North Carolina brukes til å utstede lisenser til personer som små som 15, nå du må være 18 år eller eldre for å være kvalifisert for en opprinnelige North Carolina førerkort eller lærendes tillatelse, ifølge North Carolina Department of Transportation.

Bevis

Hvis du vil skaffe en lisens, må du være forberedt på å vise en rekke forskjellige dokumenter å bevise at du er myndig og faktisk bor i North Carolina. For eksempel kan du ta en original trygd kort og en fødselsattest, ifølge North Carolina Department of Transportation (NCDOT). For en liste, gå NCDOTS nettsted.

I tillegg må du bevise at du er faktisk bosatt i North Carolina ved å gi DMV et dokument utstedt av North Carolina regjeringen, en leilighet leie, en finansberegning-setning eller en strømregning. Du må også ta bevis på ansvarsforsikring, som kan være i form av skjemaet DMV DL-123, en opprinnelige ansvar forsikring dokumentordner eller et forsikringskort, ifølge NCDOT. Hvis søker et førerkort, må du ta ditt personnummer.

Avgifter

Som en offentlig godkjent sertifikat, det er knyttet til å få et førerkort. Ifølge NCDOT, for å få din lærendes tillatelse, må du betale en engangsavgift på $15. Dette vil holde din lærendes tillatelse aktiv i 18 måneder. For å få din klasse C-lisensen, som er en generell brukslisens, må du betale $4 i året. Hvis du er mellom 18 og 53, utstedes lisensen for en periode på 8 år, noe som betyr at det vil koste totalt $32.

Tar testen

Når alle papirene er fylt, har du fortsatt å passere en rekke tester for å bli utstedt en lisens. Det er fire tester: visjon, trafikkskilt, kjøring kunnskap og kjøreferdigheter. Førerprøven ferdigheter er en veien test hvor du vil faktisk få bak rattet med en instruktør. Hvis du ønsker å studere for tester før du søker din lisens, kan du se over North Carolina førerens Handbook, som finnes i ressurs-delen i denne artikkelen. Håndboken er publisert av NCDOT å hjelpe potensielle drivere.