Nnywellness.com

Kasse Motor FAQ


Motorer tilgjengelig for kjøp som enten delvis eller fullstendig konstruert kalles "kasse motors." Ford, General Motors og Chrysler har kasse motorer, som gjør mange private motor byggherrer. Kasse motorer (eller maskinen) er fordelaktig for dem som ikke har tid eller kunnskap til å bygge en motor. Ofte stilte spørsmål (FAQs) felles til kasse-motor forbrukere inkluderer ofte relatert til design, funksjonene, kostnadene og garantier knyttet til disse produktene.

Hvilke programmer er kasse Motors utformet For?

Kasse motorer er konstruert for et bestemt formål. Mest populære kasse motoren er for lager programmer, som er designet for å matche spesifikasjonene til motoren bilen var opprinnelig utstyrt med. Kasse motorer som har endret mildt er også vanlig, og er nesten alltid designet for økt ytelse. Økende grad gjør motor byggherrer også kasse motorer utelukkende for racingbruk.

Hva er funksjonene i en kasse motor?

Med unntak av sprinkelkasse motor for lager programmer er den største forskjellen mellom kasse motorer hestekrefter og dreiemoment rangeringer, samt størrelsen på motoren, kalles kubikk tomme forskyvning, eller "cid." Cid av mange lager motorer kan ofte økes ved hjelp av en annen Veivaksel og utvide bar i sylindrene. Generelt, jo større cid, jo mer makt motoren vil produsere. Kasse motorer er også tilgjengelig med enten en forgasser eller bensininnsprøytning drivstoff leveringssystem.

Hva er forskjellen mellom en delvis sammensatte kasse motor og nøkkelferdige kasse motor?

Fleste av sprinkelkasse motorer kommer bare delvis samlet. Disse kasse motorene har de fleste av de nødvendige komponentene, men tillate kjøperen å bolt på de gjenværende delene av hans eller hennes valg, som drivstoff leveringssystem og distributør. På den andre enden av ekstreme er "turn key" kasse motorer. Som navnet antyder, er helt disse motorene montert. Når boltet inn i biler motor bukta, starte disse motorene uten noen tuning eller ekstra deler.

Hvordan kasse motorer varierer i pris?

Lager erstatning kasse motorer er den minst kostbare, mens motorene designet for racing er den dyreste. Vanligvis, jo mer makt motoren produserer, jo høyere prisen blir. Kasse motorer er tilgjengelig som har en liten blokkstørrelse, men produsere kraft sammenlignes med en større motor. Funksjonen vektbesparende i en mindre motor som produserer store-motorkraft er spesielt attraktivt for syklistene, men kostnadene av disse mindre motorene er større enn med en større, og derfor tyngre, motor med samme kraft.

Kommer kasse motorer med garanti?

De fleste kasse motorer har noen form for garanti av motorens byggmester, men garantier varierer sterkt. Lager erstatning kasse motorer har nesten alltid lengste garantien. Garantier for kasse motorer forlenge vanligvis bare for et bestemt tidspunkt eller kjørelengde. For eksempel en kasse-motor garanti kan vare for 30 måneder eller 50 000 miles, hva som kommer først. Vanligvis, jo mer makt motoren gir, jo kortere garantiperioden.