Nnywellness.com

Hvordan donere brukt mobiltelefoner


Hvordan donere brukt mobiltelefoner

Du kan donere brukte mobiltelefoner til veldedige organisasjoner som bruker telefonene for å hjelpe andre, og du kan kreve skattefradrag for donasjonen. Det er flere typer veldedighetsorganisasjoner som godtar brukte mobiltelefon donasjoner, med lokale plukke opp steder samt innsendingsservice alternativer. Her er hvordan å donere brukte mobiltelefoner.

Instruksjoner

Test din brukte mobiltelefoner til å avgjøre om de er i orden med god batterier. Noter eventuelle mangler eller feil. Tilstanden til telefonen vil avgjøre om det er brukt for deler, renovert eller gjenbrukt som-er for noen som trenger det.

• Se inn mobiltelefoner for soldater å donere brukte mobiltelefonen veteraner eller for tiden deployert medlemmer av det amerikanske militæret. Mange soldater er avhengige av donert mobiltelefoner for sjansen til å ringe deres familier hjem.

• Vurdere å donere telefonen til trådløs Foundation å hjelpe ofre for vold. Misbruk ofre får mobiltelefon forhåndsprogrammert med nødnummer for dem å ringe når de er i fare.

• Finn ut om noen lokale organisasjoner, som speidere eller tjenesten klubber, samler brukt mobiltelefoner for donasjoner. Husk å få fradragskvittering så du kanne ta fradrag.