Nnywellness.com

Hvordan du Wire båt Trailer lys til en bil


Hvordan du Wire båt Trailer lys til en bil

Trailere, akkurat som biler og lastebiler, må har jobbet baklysene, bremselysene og blinklys lys du kan slepe dem på offentlige veier. Noen lastebiler og SUVs kommer fra fabrikken med forberedt beholdere som en trailer lett plugg kan festes. De fleste biler kommer ikke med forberedt beholdere, men. Men det er sikkert mulig å installere en.

Instruksjoner

FINN BIL LEDNINGER

• Krype under baksiden av kjøretøyet og Finn bakre lys ledningsnett. Selen er vanligvis pakket i en korrugert plast kanal delt på langs, som kan spres for å avsløre ledninger innenfor.

• Fest bakken klippet 12V testen lys til en bart metall del av bilens kroppen eller rammen.

• Bestemme hvilke wire i selen går til som lys eller lys. Velg en ledning. Trenge isolasjon på ledningen med den skarpe spisse enden av 12V test lyset. Har en hjelper tur bilens nøkkelen til kjøre posisjon uten å starte motoren, så slå på frontlyktene. Hvis testen lyset lyser når frontlysene er slått på, har du funnet baklys ledningen. Merke den så du kan huske sin farge. Hvis testen lyset ikke slår seg på, har hjelperen slå på ett eller annet slå signalet. Hvis testen lyset blinker av og på med enten blinklys, har du funnet en av blinklys ledningene. Gjenta testen på andre ledninger i selen å finne den andre slå lyset ledningen.

Koble ledninger

• Installere en dobbel port-kontakten på hver ledning (høyresving, venstre sving og hale lys). Dobbel portkontakter har ene åpne, som vil tillate å plassere dem i en solid tråd.

• Plassere en av farget ledningene på tilhengeren mottaket i andre hullet i dobbel port kontakten. Den grønne ledningen kobles med høyre blinklys wire. Gul wire parene med venstresving signal ledningen og den brune tråden kroker til baklys ledningen. Når begge ledninger er i splicer, knip delen metall ned på skjøte og sy plast klippet i låst posisjon.

• Bore et hull gjennom en metalldelen under bilen, sette en ring tungen kontakten på slutten av bakken ledningen (hvit) på tilhengeren mottaket og fest bakken til hullet du bare boret med et selvbilde trykke skruen.

• Bruk elektrisk bånd for å bryte alt tett og ryddig.

Tips og advarsler

  • Test forbindelsen ved å vri nøkkelen for å kjøre og har hjelperen slå på bilens lys, aktivere blinklys og skritt på bremsen mens du setter inn spissen av testen lys i de riktige kontaktene på pluggen.