Nnywellness.com

Slik sletter du flere tekster i en Android


Android meldingsprogrammet sletter gamle meldinger automatisk bare når du kjører mer tilgjengelig minne på enheten, så hvis du ikke bruker opp hukommelsen du kan finne at du har tusenvis av meldinger lagret på telefonen. Mens du kan gå gjennom hver melding og slette den individuelt, er det mye raskere å bare masse slette gamle meldinger. Mens Android meldingsprogrammet ikke lar deg velge flere meldinger slette dem, kan du fremdeles slette en hel meldingstråd på en gang.

Instruksjoner

• Trykk på pil nederst på Android smarttelefonen. Dette bringer opp en liste over programmer. Bevege en finger over skjermen for å rulle ned. Trykk på "Messaging" ikonet for å starte programmet meldinger.

• Tapp tråden som du vil slette. Alle meldingene i den tråden vises i en liste.

• Trykk på "Meny"-knappen under LCDskjermen å oppdra det på skjermen meny. Trykk "Slett." Trykk "OK" for å bekrefte at du vil slette hele tråden. Etter en stund, kommer du tilbake til listen over tråder, og valgte tråden er borte.

Tips og advarsler

  • Istedenfor å velge en tråd, trykk "Meny" og deretter "Slett." Tapp tråder du vil slette, og trykk "Slett" for å slette flere tråder samtidig.