Nnywellness.com

Hvordan du streame filmer til Panasonic Plasma


Hvordan du streame filmer til Panasonic Plasma

Streaming video filer på Panasonic plasma TV er en mye enklere enn mange computer brukernes aften vite. Alt du trenger å se streaming video på plasma skjermen er en VGA-kabel, og deretter til høyre instruksjoner som gjør på riktig innstilling i Windows. Hvis du ikke har noensinne forsøk dette, ikke fortvil. Etter en VGA-tilkobling, må du bare gjøre noen flere innstillinger i Windows Kontrollpanel.

Instruksjoner

• Slå av strømmen på både datamaskinen og TV-en, ved å treffe sin "Power"-knappene. VGA-tilkobling må være tilkobling mens strømmen er slått av.

Koble hver av VGA-kabelen til datamaskinen og datamaskinen.
Koble enden av VGA kabelen "VGA Output" på datamaskinen og "VGA-inngangen" på baksiden av TV. Siden begge endene av signalkabelen inneholder 15 mannlige pinnerskontakter, Finn den blå, rektangulær porten med 15 kvinnelige pin-hull på TV og datamaskin.

• Trykk "Power" knappene på både datamaskinen og plasma skjerm TV. Vent Windows lastes før du flytter til neste trinn i prosessen.

• Trykk på "Input"-knappen på fjernkontrollen til mappen "PC" vises i øvre venstre hjørne av skjermen. Dette angir at TVen er satt til riktig inngang for mottak av datamaskinens videosignalet som sendes fra VGA-kabelen.

• Høyreklikk musen på bakgrunnsbildet på skrivebordet, og velg "Brukerinnstillinger" fra listen over valg som vises.

• Velg "visningsalternativer" fra "Personalisering" skjermen som du kommer til. Dette vil være hvor du forteller Vinduer å sende videosignalet til Plasma-TV.

• Klikk på andre skjermikonet på skjermbildet "Display Settings", og sett en hake ved siden av "Utvid skrivebordet til denne skjermen" eller "Dette er min skjerm." Ved å utvide skrivebordet, du kan bruke både datamaskinen og TV som separate skjermer, mens du velger denne skjermen som hovedskjermen, vil du se det samme bildet på begge.

• Klikk "Apply" for å lagre innstillingene og gjøre bildene vises på begge skjermer. Når spurt om du vil beholde de gjeldende innstillingene, klikker du "Ja."

• Spille av en videofil og enten dra spillervinduet til utvidet skjermen på plasma-TV eller bare se på videofilmer som Windows bruker plasma skjermen som sin skjerm.

Tips og advarsler

  • Last ned din nyeste skjermkortdriverne fra produsentens nettsted for å sikre at du får den beste bildekvaliteten som er tilgjengelig for systemet.
  • Noen modell s av Panasonic plasma skjerm TVer støtter S-Video-inngang, så hvis datamaskinen ikke har en VGA-ut, kan dette være et alternativ for deg.