Nnywellness.com

Konvertere fra Verizon Wireless til AT&T


Konvertere fra Verizon Wireless til AT&T

Å finne en bedre avtale, på jakt etter større området eller ønsker å bruke en bestemt telefon bare er tilbys på en transportør alle grunner til noen endre mobiltelefon selskaper. Endre fra Verizon Wireless til AT & T er en prosess som krever ofte kjøpe en ny telefon. Men det er mulig å holde samme telefonnummer, hvis de riktige prosedyrene for å endre bærere brukes.

Instruksjoner

• Sjekk med Verizon å se når kontrakten er opp. Avslutter en kontrakt tidlig betyr må du betale et gebyr. Imidlertid ikke avslutter tjenesten med Verizon før du har satt opp ny tjeneste med AT & T.

• Ta en kopi av en nylig Verizon regning til AT & T lagre når du registrerer deg for nye tjeneste, eller beholde en kopi hendig hvis registrere seg for tjeneste på Internett. For å overføre telefonnummeret, samsvare all informasjon i det nye selskapet nøyaktig informasjon på filen med Verizon.

• Kjøp en ny AT & T-telefon. Verizon telefoner fungerer ikke med AT & T tjenesten. Kjøpe nye telefonen når du registrerer deg for tjenesten eller på forhånd.

• Fortelle AT & T å overføre Verizon nummer ved signering av den nye kontrakten og konfigurere tjenesten.

• Spør AT & T om overføring adresseboken fra Verizon telefonen til AT & T-telefon. Bedrifter har ofte en maskin som overfører tall. Hvis tallene ikke kan overføres, angi dem manuelt til den nye telefonen.

Tips og advarsler

  • Lytt til lagrede talepostmeldinger på gamle telefonen og skrive ned nødvendig informasjon. Meldingene slettes etter avslutning tjenesten med Verizon.