Nnywellness.com

Hvordan endrer jeg oljen i en 2005 Harley Davidson 1200 XL tilpasset?


En olje endring på en 2005 Harley Davidson 1200 XL tilpasset er en enkel prosedyre og sparer mye penger når gjort selv. Oljen skal skiftes hver 3000 miles, og det er tilrådelig å bruke vanlig motorsykkel olje på grunn av forskjellen i friksjon modifikatorer brukt i bilindustrien olje. En 20W50 olje er den beste vekten for en luftkjølt motor som Harley Davidson.

Instruksjoner

• Start motoren og la den varmes opp i to minutter og slå den av. Plass avløp pan under oljefilteret venstre foran av motoren. Fjerne oljefilter bruker en olje filter fastnøkkel, snu filteret mot klokken.

• Installere det nye filteret etter bruk litt olje på gummilisten og slå klokken for hånd så langt som mulig og stoppe. Ikke trekk det noen ytterligere. Fjern lokket olje.

• Finn olje avløpsrør hengende ned mot baksiden av motoren. Slutten av røret er fast på et metall innlegg ovenfor den bakre svingarm. Plass avløp pan under dette røret.

• Løsne klemmen på røret med skrutrekkeren, og at oljen skal tømme i pannen. Når ferdig drenering, trekk igjen klemmen og sted på slutten av røret på metal innlegget.

• Fyll oljetanken med 3 quarts olje og installere olje cap. Start motoren og sikre olje lyset går ut. La motoren til å varme opp i noen minutter og slå den av. Kontroller oljenivået i tanken og justere etter behov.

Tips og advarsler

  • Kast olje ansvarlig. Gamle oljen inn de tomme beholderne fra ny olje og ta det å en auto deler butikken for slipp av. Auto deler butikker gir ofte olje resirkulering til kundenes ledig.