Nnywellness.com

Hvor å fortelle hvis noen er Hacking din iPhone


Hvor å fortelle hvis noen er Hacking din iPhone

Selv om du kanskje tror Apple produkter--som iPhone - ikke kan bli hacket, er dette ikke tilfelle. Hacking en iPhone er ikke bare mulig, men godt dokumentert. Når hacket, vil iPhone begynne skuespiller merkelig. Heldigvis finnes det måter å hindre mot iPhone blir hacket.

Første banalisere

Hvis Apple iPhone er i ferd med å bli hacket, får du én enkelt tekstmelding, kalles en SMS - en rekke tekstmeldinger. Meldingen vises bare et firkantet enkelttegn. Dette er en lignende triks brukes av hackere for å ødelegge en datamaskin ved å sende deg en e-post gjennom e-postkontoen. Men i motsetning til en computer banalisere som krever at du åpner e-posten og klikk på en kobling, en iPhone banalisere bare krever at du mottar tekstmeldingen. Når meldingen er sendt, har banalisere begynt.

Tegn

Hvis iPhone har blitt hacket, varselsignaler bli klart. For det første kan hackere ringe eksternt via telefonen, endre samtaleloggen. Kameraet i telefonen slår seg på av seg selv. Tekstmeldinger kan sendes fra iPhone til i adresseboken. Kort sagt, styres alle funksjonene til iPhone av hacker, slik at de kan stjele og bruke personlige opplysninger du kunne ha lagret på den.

Beskyttelse

Måter å beskytte deg mot en iPhone banalisere finnes, selv om ingen metode er fullstendig bevis. For det første får du firkantet tegnet som en tekstmelding, slå av telefonen. Nøl ikke med å gjøre dette. Når telefonen er slått av, kan hackere trenge den. For liknende årsaker, holde iPhone av når det er ikke er bruk. Utenfor hindre en banalisere, vil dette også spare deg batterilevetid. Hvis du frykter personlig informasjon som kredittkortnumre, har blitt stjålet fra iPhone, avbryte kortene. Når en iPhone har blitt hacket, kan den brukes å banalisere andre iPhone ved å sende kvadrat tegnet via tekstmeldinger. Be vennene dine om de har fått slik melding fra telefonen, og hvis de har, informere dem at telefonen kan bli hacket.

Discovery

I juni 2009, sikkerhetsforsker Charlie Miller oppdaget at Apple iPhone hadde muligheten til å bli hacket ved hjelp av metodene nevnt ovenfor. En måned senere, avslørt han og andre forsker Collin Mulliner nyhetene på svart lue Cyber sikkerhetskonferansen i Las Vegas. Dai Zovi, som medforfatter av boken "The Mac Hacker's Handbook," sier at Apple-produkter som iPhone kjører risikoen for å bli mer utsatt for hackere og kan en dag bli like sårbare som Windows-baserte maskiner.