Nnywellness.com

Hvordan fjerne Throttle Body fra en 98 Honda Civic


Hvordan fjerne Throttle Body fra en 98 Honda Civic

Som med nesten alle moderne biler bruker 1998 Honda Civic en gass kropp en forgasser. Gass kroppen bestemmer hvor mye luft og drivstoff går motoren når gasspedalen er deprimert. Ligner forgasser motorer, endre gass kroppen til en som flyter mer luft og drivstoff vil øke hestekrefter produsert av motoren. Erstatte lager gass kroppen med en ettermarkedet enhet krever fjerning av eksisterende gass kroppen. Heldigvis fjerne gamle enheten er enkelt å gjøre og tar bare noen minutter.

Instruksjoner

• Heve panseret og fjerne negative batterikabelen fra terminalen på batteriet med en skiftenøkkel. A "---" symbolet er merket i batterirommet ved siden av kabelen for å indikere at det er negative kabelen.

• Koble de to ledninger tilkoblingene ligger på toppen av gass kroppen. Hver tilkobling har to klipp. Et klipp er plassert på hver side av forbindelsen. Presse klippene til tilkoblingen, og deretter trekke tilkoblinger av gass kroppen.

• Fjerne to skruene som fester chokekablens festebraketten til toppen av inntaket manifold med en skiftenøkkel.

• Trekk spissen av chokekablen av gass kroppen.

• Løsne klemmen som sikrer luft inntak røret passasjerens side av gass kroppen med en stjerneskrutrekker, og deretter trekke røret av gass kroppen.

• Fjern de fire skruene som sikre selve gassen til inntaket manifold med en skiftenøkkel, og deretter trekke gass kroppen av manifold. En enkel bolt ligger i hvert hjørne av gass kroppen.