Nnywellness.com

Bakgrunnsinformasjon om overheadprojektorer


Overhead-projektor er en kort-avstand projeksjon. Det prosjekter et bilde på en gjennomsiktig film, kalt gjennomsiktighet, på en nærliggende overflaten eller skjermen. Åpenhet kan forhåndstrykt eller skrevet sanntid med en tørr eller våt slette markør. Overhead-projektor er enkelt å dele et bilde eller dokument.

Historie

3M introdusert overhead-projektor til massene i 1960. Like etter ble de vanlig i amerikanske klasserommet. Overheadprojektor var den foretrukne måten å dele informasjon med en stor gruppe mennesker på en tid da dokumentet duplisering var dyrt og tidkrevende. Mot slutten av 1900-tallet, ble bruk av overheadprojektorer i stor grad erstattet av digital projeksjon systemer.

Komponenter

Hodet forsamlingen er en optisk komponent som bruker en speil og objektiv til prosjektet og forstørre vannrett bildet på en loddrett overflate. Hodet forsamlingen støttes i speilet armen, som kan vippes litt etter behov. Grovskruen funnet langs speil armen, som brukes til å justere avstanden. Projeksjon overflaten er stor vannrett glassflate. Du plasserer transparenter på projeksjon overflaten. Lampen er lyskilden funnet i kabinettet nederst på fremviseren. De fleste overheadprojektorer er også utstyrt med kjølevifte å hindre overoppheting.

Programmer

Overheadprojektorer var en gang et innslag i klasserom, møterom og konferanserom. Selv om digital projektoren har erstattet mange programmer gang servert av overhead-projektor, er det situasjoner der en overhead-projektor er nyttig. En slik situasjon er hvor pengene er stramt. En overhead-projektor kan kjøpes for en brøkdel av prisen av andre projeksjon systemer. I enhver situasjon der bare en statisk projeksjon er nødvendig, kan overhead-projektor være veien å gå. Også er en overhead-projektor flott for en visning eller å utfylle en musikalsk ytelse.

Utvalg

Alle projektorer opererer på samme måte, men det finnes flere typer, hver designet for å fungere best i en annen situasjon. Du bør ta flere faktorer i betraktning når du velger projektor. Hvis du trenger å projisere et større bilde, vurdere å gå med en doublet eller trilling hodet forsamlingen. Dette lar deg produsere et stort bilde på kort avstand uten akkord lysstyrke eller fokal kvalitet. Mange fremvisere har en lampe-bryteren, som lar deg bytte mellom to lyspærer. Dette kan hjelpe deg hvis du er bekymret brenne ut en lyspære under presentasjonen. Bærbare modeller kan være praktisk hvis du planlegger å reise med overhead-projektor.

Betraktninger

Unngå å skrive direkte på projeksjon overflaten som det blir ganske varmt, og det vil være vanskelig å rengjøre blekk av oppvarmet glass. Skriv ut og plassere transparenter blekk-side opp slik at blekket ikke få bakt på projeksjon overflaten. Kontroller at fremviseren har tilstrekkelig ventilasjon, flere føtter på alle sider, for kjøling. I dempet belysning rom, bruker innstillingen lav på din Hei-lo bytte for å spare brenntid.