Nnywellness.com

Hvordan du får den beste avtalen når du kjøper en ny bil


Er du endelig klar til å gi opp din 15 år gammel clunker for noe med at nye bil lukt? Med litt forskning, kan du finne den beste avtalen tilgjengelig for en ny bil. For dagens incentiver som pengeutbetaling og lave renter kan hjelpe deg få en langt bedre avtale.

Instruksjoner

Hvordan du får den beste avtalen

• Besøk nettsteder som tilbyr up-to-date kjøretøy priser og online sitater. Mange nettsteder vil inneholder lister over dagens incentiver og rabatter som tilbys av produsenter.

• Få sitater fra en forhandlers Internett salgssjef. Salg nettsteder vil vanligvis gi deg en bunnlinjen pris, inkludert alle tilgjengelige insentiver og rabatter for modellen du er interessert i. Shoppe rundt ved å sammenligne minst tre Internett tilbud å sikre at du får den beste avtalen.

• Prøv å bruke en bil megler. Bil meglere har gode forbindelser med forhandlere og kan vanligvis kjøpe biler til bunnlinjen pris. De gjøre alle forhandlinger for deg. Fortell dem modellen, alternativer og fargekombinasjoner du søker etter, og de vil gjøre resten.

• Finn ut hva slags avtale fungerer best, lettelser, finansiering eller betale kontant. Avhengig av gjeldende promoteringer, kan betydelige besparelser oppnås ved favoriserer en metode over en annen.

• Være fleksibel om kjøretøy og alternativer du søker. En forhandler kunne tilby en mye bedre pris på et kjøretøy Hvis fargen ikke er ditt førstevalg eller alternativene ikke passer din ideelle.

• Være klar til å kjøpe, fordi pristilbud har ofte en kort hylle live, og salgsfremmende insentiver ofte vare mindre enn en måned. Shopping to eller tre måneder før kjøpet skal kunne vise seg for å være bortkastet tid. Start ca tre uker før du er klar til å kjøpe.

Tips og advarsler

  • Be om å se totalkostnaden for bilen for en leieavtale, finansiert kjøp og penger kjøper. Som vil tillate deg å gjøre en fornuftig sammenligning og se hvis en metode er mer fordelaktig.
  • Aldri gi en forhandler ditt personnummer eller annen personlig informasjon til du er klar til å kjøpe. Har kreditt rapporten sjekket av flere forhandlere kunne lavere kreditt score og hindre muligheten til å kjøpe bilen.