Nnywellness.com

Hvordan Trace en mobil bruker en IMEI-nummeret


Hvordan Trace en mobil bruker en IMEI-nummeret

En internasjonal Mobile utstyr identitet (IMEI) er en 15-sifret kode for hvert enkelt håndsett. IMEI-nummeret har ikke noe forhold til nettverket operatøren som det er et nummer som er knyttet til telefonen din. Dette nummeret er nyttige for sporing en stjålet eller bortkommet mobiltelefon.

Instruksjoner

• Registrere en nettsted som spor IMEI, mobiltelefoner Tracker eller tyveri posten. Du bare må besøke nettstedet og sende håndsettets IMEI-nummeret. Hvis selskapets forhandlere noensinne kommer over en mobiltelefon med IMEI-nummeret ditt, vil de spore den og kontakte deg.

• Kaller kunden omsorg avdeling av teleoperatøren som AT & T, T-Mobile, Verizon og Sprint, og forklare situasjonen for dem. Du må gi dem telefonens IMEI-nummeret slik at de kan spore den. Hvis tyven bytter på din mobiltelefon med en abonnent-ID modul (SIM)-kort, starter telefonen søker etter et nettverk. Som et resultat, vil den sende SIM og mobiltelefon informasjon til nærmeste mobiltelefon tårnene, og tjenesteleverandøren vil motta informasjon om hvor mobiltelefon.

• Kontakt politiet og rapportere misbruket. Gi opplysninger om din cellen telefonmodell med dens IMEI-nummeret.

Tips og advarsler

  • Selv om nettverksleverandøren og politiet ikke kan spore telefonens plasseringen, kan du fortelle operatøren låse mobiltelefonen din. Operatøren vil deretter svarteliste telefonens IMEI-nummeret, noe som vil hindre den fra å koble til alle nettverk uavhengig av tjenesteleverandøren.
  • Spore mobiltelefonen gjennom dens IMEI-nummeret er ikke en idiotsikker metode. En dyktig tyv kan enkelt endre IMEI-nummeret av en telefon med spesialutstyr og -programvare.