Nnywellness.com

Bruke en Permatex bak vinduet munnstykke for avrimingssystem Kit


Mange biler utstyrt med en bakrute munnstykke for avrimingssystem, strøm flyter gjennom små, brune rutenett montert på innsiden av baksiden vinduet, oppvarming området nok å rydde opp noen tåke eller frost. Hvis din munnstykke for avrimingssystem er feil, og bare delvis fjerner vinduet, kan du har skadet eller ødelagt rutenett, som ikke tillater aktuelle å flyte forbi den skadede delen. Permatex produserer en kit å reparere de ødelagte rutenettene og gjenopprette din bak munnstykke for avrimingssystem til sin fulle effektivitet.

Instruksjoner

• Slå av strømbryteren for den bakre munnstykke for avrimingssystem. Rengjør området på innsiden av vinduet bak i brutt rutenettet av munnstykke for avrimingssystem med et alkohol-mettet kluten, som kan være inkludert i din munnstykke for avrimingssystem reparasjonssett.

• Løsner den beskyttende støtte fra sjablongen følger med kit. Posisjon sjablongen litt over det skadede området, sikre det åpne området i sjablongen er rett over hver side for ødelagte rutenettet. Trykk sjablongen mot glasset. Gni ned sjablongen med fingrene Fjern eventuelle luftbobler og sikre det er sikkert overholdt glasset.

• Riste av munnstykke for avrimingssystem reparasjon væske bland det godt. Fjerne hetten og rør klumper i væske med en tannpirker, om nødvendig.

• Påfør et lag med munnstykke for avrimingssystem reparasjon væske til det åpne området i sjablongen med liten pensel med settet, sikre du overlapper begge sider på de uskadede delene av rutenettet. La væske tørke før det ikke føles tacky å ta. Bruke to flere strøk på samme måte.

• Se gjennom det reparerte området fra innsiden av bilen. Bruke ekstra strøk av væske på sjablongen hvis du kan se lys gjennom reparasjon. Fortsett å bruke strøk og la dem tørke før reparasjonen er solid og er synlig gjennom det.

• Skrell sjablongen fra bakruten 30 minutter etter den siste strøk av væske har fått lov til å tørke.

• Reparere flere ødelagte rutenett i den munnstykke for avrimingssystem på samme måte.

• Aktivere den munnstykke for avrimingssystem etter reparasjon væsken har kurert. Angi et multimeter til en motstand-måling modus. Plasser multimeter sonder på uskadet del av rutenettet på hver side av området reparert. Hvis lesingen på meter er mer på null ohm, bruke ekstra strøk munnstykke for avrimingssystem reparasjon væske, så re-teste rutenett med multimeter.

Tips og advarsler

  • Multimeter kan også brukes til å kontrollere rutenettet før eventuelle reparasjoner er gjort. Dette kan være nyttig hvis du er usikker på om synlig skade rutenettet har påvirket integriteten til bakvinduet munnstykke for avrimingssystem.
  • Ikke slå på din bakvinduet munnstykke for avrimingssystem til reparerte området har fått lov til å kurere i minst 24 timer, eller reparasjon kan være kompromittert.