Nnywellness.com

Hvordan å reparere belger på et kamera


Hvordan å reparere belger på et kamera

Kameraet belger føre et hardt liv. De er stadig plaget og tilbake under fokusere, komprimert til kamerahus eller strukket til sine grenser. Over tid, knappenålshull og sprekker kan vises, spesielt langs kantene der belgen brett. Aften meget liten knappenålshull og tårer vil tillate lys i indre eller kameraet, tåkete filmen og ødelegge bilder. For nødstilfelle reparasjoner i feltet, svart elektriker tape kan fungere, men for mer permanente reparasjoner, fotografer har funnet en rekke andre løsninger.

Instruksjoner

Finn og reparer knappenålshull og sprekker i kameraet belger

• Sjekk din kameraet belger knappenålshull og sprekker ved å plassere en liten batteridrevet lys i kamerahuset. En sykkel LED-lys vil fungere bra. Fjern linsen og dekket hullet i linsen styret med svart papp og svart elektriker tape. Hvis du arbeider med en visning kamera, setter du inn en tom filmen holder med en mørk slide på plass. I et mørkt rom som et skap, se etter lys skinner knappenålshull eller sprekker.

• Gjør en liten bunke belger sort hvis du har bare noen mindre pinholes. Formelen er 1 tsp. Elmers lim, to små dråper flytende oppvaskmiddel og to små dråper lampe svart. Du kan få lampen svart artist forsyning butikker, eller online på naturlige pigmenter. Friske denne sort med en liten kunstners pensel på både interiør og eksteriør av belgen. Tre eller fire lys programmer fungerer bedre enn en tykk søknad. Hold belgen åpen til blandingen har tørket.

• Bruke en tykkere maling for større pinholes. Mange fotografer som Liquitex Mars svart akryl, som er tilgjengelig online fra flere leverandører. Malingen er permanent, vanntett og fleksibel når tørr. Et annet produkt for større knappenålshull og små tårer er Trident uretan sement, som du finner i dive butikker. Den brukes til å reparere våte dresser og forblir fleksibel og vanntett når kurert.

• For alvorlige knappenålshull, bruker du en svart silikon gummi produktet. Trykk en pin ned gjennom hullet, og la den på plass. Sett en liten skvett av silikongummi på enden av pinnen inne belgen rommet lysene på, og langsomt dra pin ut, tegning silikon i hullet. Deretter smøre en liten mengde silikon på utsiden av belgen, tetting hullet fra begge sider. Ett produkt som fungerer godt er Dow Corning Silastic pakning #732 RTV svart. finne det på auto butikker.

• Få en blåsebelg oppdateringen kit for større riper i belgen. Bostick & Sullivan, som spesialiserer seg på eldre kameraer, har et reparasjonssett tilgjengelig for $15.00 pluss frakt; se delen ressurs. Hvis din belger er veldig slitt, bruke en tynn fleksibel svart nylon materiale laminert med en polyvinylklorid (PVC) støtte. Du finner den i mange stoff butikker. Bruk kontakt sement for å koble denne stoff på utsiden av belgen, bruker de opprinnelige belgene som et rammeverk for den nye dekket.