Nnywellness.com

Hvordan å male en bil Radiator


Hvordan å male en bil Radiator

Radiatoren i bilen er en viktig del av kjøletårn systemet sikrer at motoren mottar en stadig resirkulert tilførsel av kjølevæske. Som radiatorer alder, maling kan bli falmet og kjedelig blir i varme, skitten rammen av motoren bukten. Dette, i sin tur kan gjøre din motor bay ser verre for slitasje. Male en bil radiator er en grei prosess, men gjør det riktig betyr at radiatoren må fjernes fra bilens motor bay.

Instruksjoner

• Drain kjølevæsken fra radiator. Denne fremgangsmåten varierer avhengig av bil, men innebærer vanligvis åpne et avløp nederst på radiatoren. Tømme kjølevæske i en egnet beholder og enten kaste den eller beholde den for gjenbruk.

• Fjerne radiatoren fra denne bukta. Radiatoren er boltet inn i motoren bukta, men hvordan er det installert vil variere avhengig av modell. Se en butikk håndboken for din bil eller undersøke hvordan radiatoren er installert for å finne ut hvordan du fjerner den. Du må også fjerne eventuelle kjølevæske slanger som knytte til radiator.

• Skrubbe utsiden av radiatoren med en stålbørste og en renere som enkel grønn. Tørr radiator med en butikk fille. Siden radiatoren er ut av bilen, er dette også et godt tidspunkt å ta det til en radiator butikk og inspisert og press-testet for lekkasje. Radiator butikken kan også løse noen bøyd kjøleribbene på radiatoren om nødvendig.

• Fjerne den gamle malingen med maling stripper. Bruke maling stripper i henhold til instruksjonene på beholderen. La stripper sitte før maling som bobler, og tørke eller skrubbe den av. Gjenta til alle maling er fjernet.

• Ren radiatoren med mineral ånder og en butikk klut før det er fri for olje og rester. Bruk en lys belegg radiator spraymaling. Radiator spraymaling er spesielt formulated for å blokkere varmen fra motoren og er svart i fargen. La malingen tørke i noen minutter, og deretter bruke tre eller fire solid strøk med maling. At malingen tørke i minst flere timer (eller over natten hvis mulig) før du installerer radiatoren i motor-bukten.

• Installer radiator og koble alle slanger som ble fjernet. Toppen av radiatoren med kjølevæske, start motoren og sjekk for eventuelle lekkasjer.