Nnywellness.com

Bilindustrien Rust fjerning


Bilindustrien Rust fjerning

Rust på en bil kan være en svært skadelige og kostbare problemet. Hvis venstre alene, vil rust spredt og forårsake irreversibel skade karosserideler og selv din kjøre tog. Enkel måler kan tatt å hindre rust, i tillegg til å fjerne rust i de tidlige stadiene. Men hvis du arbeider med en rekke rust fra pågående forsømmelse, kan fjerne alt være dyrt og kjedelig.

Forebygging

Det beste trikset for rust fjerning er aldri måtte håndtere det i første omgang. Hindre rust er like enkelt som å rengjøre bilen regelmessig. Vask og voks det regelmessig, spesielt undersiden, hjulet brønner og motorrommet. Disse områdene er ofte neglisjert under rask vasker, men de er de viktigste områdene for rust buildup. Kontroller også at hullene være fri for rusk. Åpne bagasjerommet og hette og feie ut alt støv og blader og andre veien skrot som blir fanget i dem.

Når du vasker bilen se nøye for maling chips og reparere dem så snart du ser dem. Selv den minste chipen kan resultere i enorme rustflekker hvis igjen uten tilsyn til.

Hvis du bruker en bil cover, kontroller at det er en pustende materiale og ikke låse fuktighet på undersiden av bilen.

Overflaten Rust

En rekke jernvarehandel produkter fungerer som rust removers, bør du finne rust på bilen som ikke helt spist gjennom metallet. De fleste av disse arbeider enten bruke syre for å strippe rust bort eller ved å bruke målrettede kjemikalier bare binde til rust (en prosess som kalles chelation) og vaske det bort.

Uansett hvilken produktet du vil bruke, følg instruksjonene på flasken og bruk dem på et godt ventilert område. Noe som kan stripe rust fra en bil er ikke noe du skal puste inn.

Omfattende Rust

Hvis du gjenoppretter en gammel bil eller bare la rust komme ut av hånden på bilen din, har du noen alternativer igjen. Den eneste sikre måten å fjerne rust som har spist vekk omfattende mengder kroppen arbeid er å kutte området ut og sveise nye metall i. Hvis det er tykkere metall, kan du kutte ganske bredt på rust, i tilfelle det spredd internt og bare har ikke vist opp på overflaten ennå.

Har du klippe bort omfattende deler av bilen, kan det være billigere å kjøpe og installere nye karosserideler. Dette er en kostbar investering, men det kan godt være den eneste måten å sikre at en tungt rustne bil gjenopprettes sin rust-fritt prakt.