Nnywellness.com

Omnia HD spesifikasjoner


Samsung Omnia HD, også kjent som i8910, er en smart telefon utgitt i 2009 for de europeiske og asiatiske markedene. Det kjører på Symbian OS-nettverket, og har Wi-Fi og Bluetooth-funksjonalitet. En ulåst versjon av telefonen er tilgjengelig for kjøp i USA, men avhengig av bærer, kan ikke inneholde 3 G. Omnia HD har en rekke funksjoner, og er den første mobiltelefonen å tilby HD-videoopptak.

Fysiske dimensjoner

Samsung Omnia HD er en candy bar telefon med litt avrundede kanter. Det er 4.84 inches i lengde, 2.28 inches i bredde, 5.07 oz i vekt og 0,51 inches i dybden.

Skjerm

Omnia HD har en 3,7-tommers berøringsskjerm, med QHD super levende AMOLED (aktiv matrise OLED) skjerm. Det gir 360 x 640 piksler oppløsning. Det har også en innebygd akselerometer som endrer skjermen fra stående til liggende når telefonen er rotert.

Meldinger og ringe funksjoner

Smart telefonen tilbyr talemeldinger, talememo, speakerphone, videosamtaler og innringer-ID. Funksjoner inkluderer tekstmeldinger, videomeldinger, direktemeldinger, e-post, kalender og prediktiv tekst.

Kameraet og Video

Omnia HD har en 8 megapiksel digitalkamera, med fire ganger digital zoom, strøm-LED-blits og autofokus. Shot moduser inkluderer ansiktsgjenkjenning, smile skudd, blinker skudd, panorama skutt, classes skutt, mosaic skutt og Nattmodus. Fotoeffekter er grå, sepia, negativ, relieff og fotoramme. HD video spilleren støtter DivX, XviD, H.263, H.264, WMV, MPEG4 og RV formater. Redigeringsfunksjoner inkluderer video trim lyd dubbing, live dubbing, image fange og undertittel.

Minne og kraft

Omnia HD smart telefonen har 8GB eller 16GB minne kan utvides til 32GB. 1500mAh batteriet har en taletid på 13 timer og standby tid på 600 timer.