Nnywellness.com

Hvordan du bytter et batteri i en Sprint-mobiltelefon


Det kan være nødvendig å erstatte et batteri i en Sprint-mobiltelefon lenge før det typiske to-års kontrakt er avsluttet. Det kan koste opp til $200 per telefon for å avbryte en Sprint kontrakt før varigheten. Selv om nye Sprint kontrakter kommer med kreditt mot kjøpe nye telefoner, de kredittene er bare tilgjengelig for en begrenset tid og vanligvis forgå lenge før telefonbatteriet. Erstatningsbatterier vise seg for å være den mest effektive måten å holde mobiltelefoner i tjenesten. Det er flere alternativer å vurdere å finne et nytt batteri til mobiltelefonen Sprint.

Instruksjoner

Hvordan du bytter et batteri i en Sprint-mobiltelefon

• Ta telefonen til en Sprint butikk for en batteri-sjekk. Før du kjøper et nytt batteri, være sikker dvs hva telefonen trenger. Sprint ansatte kan identifisere en død mobiltelefon batteri.

Ta ut batteriet fra baksiden av mobiltelefon. Bruk av bildene å flytte klipp-sporet mot toppen av telefonen og trekke den øvre delen av batteriet fra sin encasement.

Få modellen tallene fra batteriet og telefonen. Det er sannsynlig modell telefonnummeret er alt du trenger, men det vil ikke skade for å ha batteriet modellnummeret tilgjengelig.

• Sjekk butikker for matchende erstatninger. Varehus, rabatt butikker, leverandører og selvsagt mobiltelefon butikker bære mobiltelefoner og tilbehør. Hvis støtfangerne er nødvendig, kan du ringe lokale forhandlere for å finne en med batteriet på lager.

• Handle på nettet for en rabattpris på en mobiltelefon batteri. Noen batterityper er mindre enn $10, og noen Internett-forhandlere tilbyr gratis frakt (se ressurser).

• Klips det nye batteriet på baksiden av telefonen. Plugg telefonen i laderen for en full 8 timer for sin første lading. Telefonen må etterpå belastes for bare to til tre timer når batteriet slites ned.

Tips og advarsler

  • Sammenligne kostnader. En lokal butikk kan ha batteriet på salg for en bedre pris enn selv den billigste online forhandleren.