Nnywellness.com

Hvordan du oppdaterer en Sprint telefon blinket til Cricket


Oppdatere en Sprint telefon du har blinket til Cricket å holde enheten i god stand. Når du flash et Sprint telefonen Cricket, omprogrammere du telefonens fastvaren slik at den kan koble til nettverket Cricket vellykket. En bivirkning av blinkende er at du ikke kan oppdatere telefonen gjennom Sprint nettverket. Du kan omgå dette ved å bruke Cricket programvare oppdatere nytte for å oppdatere telefonen.

Instruksjoner

• Besøk en Cricket butikk og aktivere Sprint service på telefonen hvis du ikke har gjort det allerede. Blinkende er bare første skritt i å bruke en Cricket telefon på Cricket nettverket - det bare kan telefonen brukes i Cricket-nettverket, men ikke tillater deg å ringe, bruker Internett eller installere Cricket programvareoppdateringer.

• Klikk eller Tapp ikonet "Wireless Update" i telefonmenyen innstillinger. Uansett hvilken operatør du bruker, trykke dette ikonet etter de siste oppdateringene som er tilgjengelige for enheten, som kan inkludere enheten operativsystemet eller Cricket carrier programvareoppdateringer.

• Angi telefonen til side mens oppdateringen installeres, som kan ta flere timer, Cricket, avhengig av oppdateringen.

Tips og advarsler

  • Ikke forsøk å avbryter oppdateringen når det er startet, da dette kan resultere i en ufullstendig oppdatering og påfølgende feil.
  • Du vil ikke kunne bruke telefonen som normalt under oppdateringsprosessen.