Nnywellness.com

Hva er PUK-koden for en AT&T Samsung E0168?


Hvis du mottar en melding om å angi en PUK-kode på din Samsung E0168, kan du ringe eller motta samtaler. Dette er et sikkerhetstiltak enheten og selskapet sysselsetter for å hindre fjerne SIM-kortet, plasserer den i en annen telefon og gjør samtaler på kontoen din hvis du mister telefonen.

PUK definisjon

PUK står for PIN Unlocking Key. Det er en koden å låse opp PIN på SIM-kortet. På mange GSM-telefoner, inkludert E0168, kan du angi en låskode på SIM-kortet selv. Det er ikke det samme som låskoden på håndsettet. Når du hjemmekontoret SIM-kortet og sette det eller sette det inn i en annen telefon, ber SIM deg om opplåsingskoden. Hvis du ikke kan angi SIM PIN, viser telefonen en PUK koden spørsmål. Du kan fremdeles ringe nødsentralen ved å ringe 911, om telefonen spør for en SIM PIN eller PUK-kode.

Hvorfor du får PUK-koden spørsmål

AT & T gir deg tre forsøk på å angi riktig PIN før SIM forårsaker telefonen vise PUK koden forespørselsmeldingen. Når SIM ber om for en PUK-kode, SIM PIN låse opp koden ikke fungerer, selv om du angir den riktig. PUK-kode genereres tilfeldig transportørens nettverket hver gang telefonen ber for koden. Hvis du har låst av SIM PIN og angitt en PUK tidligere, fungerer ikke den gamle PUK-koden. Du må skaffe en ny PUK-kode fra AT & T.

Hva gjør du når du få PUK koden spørsmål

Det viktigste når E0168 ber deg om en PUK er å stoppe inn koder umiddelbart. Ikke prøv å gjette koden eller fortsette å angi gamle SIM PIN-koden. Du har en begrenset mengde sammenhengende prøver å angi riktig PUK. Når du har nådd maksimalt antall, vise telefonen "PUK låst" og SIM-kortet låser permanent. Hvis du får denne meldingen, må du kjøpe et nytt SIM-kort.

Få en ny PUK-kode

PUK-kode koder genereres på tre måter. Den første måten er å kontakte kundeservice på 800-331-0500. Du må bruke en annen telefon. Du kan også få PUK-koden fra en levende person gjennom teknisk support chat på AT & T-webområdet. Den siste metoden er å generere koden gjennom din myAT & T-konto på att.com. Velg kategorien "Trådløs" øverst på siden og velg "Telefon/enhet." Klikk på "Fjern blokkering SIM kort" link og nye PUK-koden vises på skjermen. PUK er åtte sifrene. Inn i E0168 og trykk "OK"-knappen. Telefonen vil be deg om å angi og Bekreft en ny SIM PIN-kode.