Nnywellness.com

Min T-Mobile Samsung se digitaliseringsenhet berøring skjermen fungerer ikke


Samsung se digitaliseringsenhet, som også kalles en berøringsskjerm, sitter på toppen av enhetens LCD og gir en måte å samhandle med smarttelefonen. Hvis digitaliseringsenhet slutter å fungere, vil du kunne gjøre selv de enkleste oppgaver på enheten. Fikse berøringsskjermen vanligvis krever demontering enheten og utføre en hurtigreparasjon, selv om det er noen andre veier du kan ta.

Berøring skjermen problemer

Det er ingen en grunn til å peke til for hver berøring skjermen svikt på Samsung se. Oftere enn ikke digitaliseringsenhet enkel ikke lenger fungerer, og du må erstatte den. Problemet kan imidlertid også være med kabelen som går mellom digitaliserer og resten av telefonen. Hvis denne kabelen er løs, kan det føre digitaliseringsenhet slutter å fungere. Å erstatte berøringsskjermen eller sjekk kabelen, må du ta Samsung se hverandre, men hvis du ikke føler deg komfortabel med det, det er en mer fastsette å prøve. Ta et stykke av klart bånd og holde halvparten til toppen av ses berøringsskjerm, så ta den andre halvparten av bånd og trekk fra toppen av enheten. Gjenta denne prosessen på bunnen av telefonen. Dette får noen ganger berøringsskjermen igjen, men er bare en midlertidig Fiks som problemet vil etter hvert tilbake.

Samsung se demontering

Å ta Samsung se hverandre krever en #00 Phillips skrutrekker og snuse verktøyet. Vær oppmerksom som utfører denne oppgaven vil annullere garantien på enheten, og alltid har skade enheten. Fjern batteridekselet og batteriet før du begynner. For å få enheten fra hverandre, fjerne de to synlige skruene på baksiden av se, og trykk ned på bunnen av bakdekselet og Fjern de to ekstra skruene skjult. Lirke baksiden av enheten, og press opp kontrollen styret å avsløre bak LCD.

Berøring skjermen reparasjon og utskifting

ZIF-kontakten som holder kabelen går fra digitaliseringsenhet til resten av enheten sitter på baksiden av LCD. Løft klaffen på koblingen, og dra kabelen ut. Hvis kabelen ikke var sikker i kontakten, kan det være beste alternativet bare Skyv den på plass og montere enheten, kabelen var mest sannsynlig problemet. Hvis kabelen så sikker, så når kabelen er løs lirke LCD, forlater deg med bare digitaliseringsenhet. Erstatte digitaliseringsenhet med en ny, og deretter montere enheten.

Rengjøring vannskader

Hvis du tror din Samsung se kan ha kommet i kontakt med vann, bør du sjekke styret og digitaliseringsenhet styrekabel mens se åpne. Vannskader vises som grønne eller brune korrosjon på noen enhetens komponenter, og kan føre til alle slags problemer med telefonen. Rengjør av korrosjon, som gir deg en liten sjanse for å korrigere problemet, bare skrubbe de berørte områdene med en stiv pensel og litt isopropylalkohol.

Garanti og forsikring

Hvis din Samsung se er fortsatt under garanti, og du er ganske sikker på at berøring skjermproblemet ikke var forårsaket av vann eller fysisk skade, kan beste alternativet være å ringe tjenesteleverandøren og be om en ny enhet. Når du mottar din erstatning, må du sende den defekte se tilbake og selskapet vil deretter inspisere det skader. Hvis de finner noen skade eller noen bevis på at du åpnet enheten, vil de belaste deg for erstatningen. Alternativt hvis du har forsikring kan du alltid kontakte forsikringsselskapet, betaler en liten egenandel og motta en erstatning telefon uansett tilstanden til den defekte se.